Εξιχνίαση κλοπής στο Βαλτί - Κατασχέθηκαν 1 μηχανάκι και 4 εξωλέμβιες μηχανές - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

08 Φεβρουαρίου 2012

Εξιχνίαση κλοπής στο Βαλτί - Κατασχέθηκαν 1 μηχανάκι και 4 εξωλέμβιες μηχανές

Εξιχνιάστηκε, από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, κλοπή δικύκλου η οποία είχε συμβεί την 17-8-2011 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δυο ημεδαπών ηλικίας 21 και 17 ετών για κλοπή.

Ειδικότερα σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, σε αποθήκες των δυο ημεδαπών στην περιοχή Βαλτί Αστακού Αιτωλοακαρνανίας...
βρήκαν και κατέσχεσαν ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο και τέσσερις εξωλέμβιες μηχανές.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το δίκυκλο ήταν αντικείμενο κλοπής και είχε αφαιρεθεί την 17-8-2011 από 27χρονο ημεδαπό στο Αγρίνιο, ενώ οι τέσσερις εξωλέμβιες μηχανές φυλάσσονται στο Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού και συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου ανευρεθούν οι κάτοχοι τους.

Για το σκοπό αυτό δημοσιοποιούμε τους αριθμούς κινητήρων των κατασχεμένων εξωλέμβιων μηχανών και παρακαλούμε τους πολίτες σε περίπτωση που γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικό να επικοινωνήσουν με το Αστυνομικό Τμήμα Αιτωλικού στο τηλέφωνο 26320 – 23333.
  • J15RLSSM G 04742330 ασημί χρώματος.
  • 30-62320-03 λευκού χρώματος.
  • Β 75-4003541 μπλε χρώματος.
  • Άνευ αριθμού μπλε χρώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad