Επιστολή Αναγνώστη προς Δήμαρχο Ξηρομέρου: "Τι γίνεται κύριε Σαμαρά με τους νέους μας και όχι μόνο;" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή Αναγνώστη προς Δήμαρχο Ξηρομέρου: "Τι γίνεται κύριε Σαμαρά με τους νέους μας και όχι μόνο;"

Αγαπητό Astakos-News, θέλω να θέσω ένα ερώτημα στον Δήμαρχο, κύριο Πυθαγόρα Σαμαρά και γνωρίζοντας πως είναι αναγνώστης σας, ζητώ να δημοσιεύσετε το άρθρο μου.

Δεν ζω στον Αστακό, όμως κατάγομαι απ' αυτόν, τον επισκέπτομαι, όσο συχνά μπορώ και γενικά αγαπώ πολύ τον τόπο μου και ενδιαφέρομαι για την πορεία του.

Όλοι ξέρουμε καλά, πως τα πράγματα για τη χώρα μας γενικά, συνεπώς και για τους Δήμους τον τελευταίο χρόνο πάνε από το κακό στο χειρότερο. Γι' αυτό θα ήταν ίσως παράλογο αυτήν την περίοδο, να μιλάμε ή μάλλον να ζητάμε απορρόφηση των νέων και όχι μόνο του τόπου μας σε θέσεις του Δήμου Ξηρομέρου. Παρόλο που ο ίδιος ο Πυθαγόρας Σαμαράς είχε τάξει προεκλογικά ακριβώς αυτό.

Άκουσα όμως με τα αυτιά μου τον ίδιο στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις στο Γκάζι και στο Caravel, στην Αθήνα να τάζει, να υπόσχεται, να δεσμεύεται και ό,τι άλλο, πώς ο Δήμος θα γνωρίσει σπουδαία ανάπτυξη με τις ξενοδοχειακές μονάδες του ομίλου Π. Σαμαρά. Εκεί θα απασχολούνταν ΟΛΟΙ (όπως είχε πει ο ίδιος) οι νέοι του Δήμου με μόνιμη εργασία.

Μ' εκείνα και με τ' άλλα κέρδισε τις τελευταίες Δημοτικές εκλογές ο συνδυασμός του. Και αναρωτιέμαι! Γιατί δεν γίνεται λόγος για τίποτα απ' όλα αυτά τώρα, που οι νέοι εγκαταλείπουν τον τόπο ο ένας μετά τον άλλο; Ναυάγησαν τα σχέδια στο βωμό της κρίσης πριν καν περάσουν στην πράξη; Τι γίνεται κύριε Σαμαρά με τους νέους μας και όχι μόνο; Όλοι έχουν ανάγκη από δουλειά και κανείς πια δεν ζει με ψέματα!

Περιμένω την απάντησή σας και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

2 σχόλια:

  1. Αγαπητέ μου φίλε . Ζείς στην Αθήνα και δικαιολογείται να μην γνωρίζεις. Ο δήμαρχος είναι μέτρ στην επικοινωνία , περι ξενοδοχείων κλπ τα λεει δημόσια όσο και σε στενούς του συνεργάτες και φίλους με τρόπο που νομίζεις πώς σε κάνα - δύο μήνες όλοι θα πάνε για δουλειά στα ξενοδοχεία , ότι είναι έτοιμα . 13 χρόνια στο ίδιο έργο θεατές είμαστε. Μάθε λοιπόν πως άλλα σκεπτεται , άλλα λέει, άλλα ενοει, και άλλα κάνει,δεν τον πιάνεις απο πουθενά.Σου μιλάει δεν σου λέει τίποτα για αυτό που τον ρωτάς και φεύγεις ευτυχής και ικανοποιημένος χωρίς ουσιαστικά απάντηση. Να στο πω αλλιώς : Πας με ένα μαχαίρι να τον σκοτώσεις μόλις σε βλέπει αρχίζει τα κόλπα και το μπλα- μπλα σου πέρνει το μαχαίρι και γίνεσαι και φίλος του και έχεις και τύψεις που πήγες να τον χτυπήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα φίλε. Τον περιγράφεις όπως ακριβώς είναι. Το πρόβλημα είναι ότι σου παίρνει κάμποσο για να τον μάθεις και μέχρι τότε αυτός έχει κάνει τη δουλειά του. Πολλοί την πάτησαν μαζίτου. Δυστύχώς όμως κάθε φορά βρίσκει καινούργια θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad