Χωριό της Αιτωλοακαρνανίας με 2 Βουλευτές και 5 υποψήφιους Βουλευτές στις επικείμενες εκλογές! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Μαρτίου 2012

Χωριό της Αιτωλοακαρνανίας με 2 Βουλευτές και 5 υποψήφιους Βουλευτές στις επικείμενες εκλογές!

Η Παραβόλα, μπορεί επάξια να χαρακτηριστεί, το χωριό με τους περισσότερους Βουλευτές αλλά και τους εν δυνάμει Βουλευτές!

Η ιδιαιτερότητα βέβαια δεν αφορά την ποσότητα των πολιτικών στελεχών αλλά και την κομματική πολυσυλλεκτικότητα.

Από το συγκεκριμένο χωριό έχουν καταγωγή δύο από τους οχτώ εν ενεργεία Βουλευτές, οι Σοφία Γιαννακά και Δημήτρης Σταμάτης.

Στις επικείμενες εκλογές, το χωριό θα έχει πέντε παρακαλώ υποψήφιους Βουλευτές, σε πέντε διαφορετικά κόμματα!

Ο λόγος για τη Σοφία Γιαννακά που θα είναι υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ, η Γεωργία Μπόκα που θα είναι υποψήφια με τη Ν.Δ., ο Δημήτρης Σταμάτης που θα είναι, όπως όλα δείχνουν, υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο Βασίλης Καπέρδας που θα είναι υποψήφιος με την Δημοκρατική Συμμαχία και ο Γ. Σολδάτος που μάλλον θα είναι υποψήφιος με το Κ.Κ.Ε.

πηγή: paronetol

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad