Χτύπησαν ξανά οι «ριφιφήδες» στην Αιτωλοακαρνανία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

12 Μαρτίου 2012

Χτύπησαν ξανά οι «ριφιφήδες» στην Αιτωλοακαρνανία

Για τρίτη φορά μέσα σε λίγα 24ωρα, ένα κοσμηματοπωλείο έγινε στόχος της οργανωμένης σπείρας που δρα με τη μέθοδο του ριφιφί στην Αιτωλοακαρνανία.

Αυτή τη φορά, οι κακοποιοί χτύπησαν κεντρικό στη Ναύπακτο, όπου φαίνεται πως «δούλευαν» επί τρία μερόνυχτα ώσπου να πετύχουν τον σκοπό τους.

Οι δράστες ανακάλυψαν ένα παλιό κτίριο στην πίσω πλευρά του κοσμηματοπωλείου που βρίσκεται στο κέντρο της Ναυπάκτου, παραβίασαν εύκολα την ξύλινη πόρτα του και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο που χωρίζεται από το κατάστημα με μεσοτοιχία. Άνοιξαν μια μεγάλη τρύπα στον τοίχο και, αφού έκοψαν την παροχή ρεύματος εξουδετερώνοντας το σύστημα συναγερμού, μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό.

Στη συνέχεια παραβίασαν με οξυγόνο το χρηματοκιβώτιο, άρπαξαν από μέσα χρυσαφικά αξίας 50.000 ευρώ και 5.000 ευρώ σε μετρητά και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

Η Αστυνομία που έκανε επιτόπια έρευνα, εκτιμά ότι πρόκειται για τους ίδιους δράστες που άρπαξαν πάλι με ριφιφί χρυσαφικά και κοσμήματα αξίας 150.000 ευρώ από ένα κοσμηματοπωλείο στο Μεσολόγγι την περασμένη Πέμπτη, ενώ την προηγούμενη ημέρα άφησαν ανεξήγητα την προσπάθειά τους στην μέση όταν κατάφεραν να ρίξουν ένα μέρος της τοιχοποιίας ενός άλλου κοσμηματοπωλείου στο Θέρμο Τριχωνίδας.

πηγή:protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad