Συνεχίζει ο Αστακός τις πρωτιές στα μαχητικά Αθλήματα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

27 Μαρτίου 2012

Συνεχίζει ο Αστακός τις πρωτιές στα μαχητικά Αθλήματα

Μεγάλη νίκη του Αθλητή ΠΕΦΑΝΗ Μάκη με νοκ αουτ σε επίλεκτους αγώνες KICK BOXING!

Άλλη μια φορά ο Αθλητικός Σύλλογος Αστακού, ο οποίος εκπροσωπεί τα Αθλήματα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και KICK BOXING πρωταγωνίστησε αυτή τη φορά στους επίλεκτους αγώνες KICK BOXING που έγιναν στη Λευκάδα την 24 Μαρτίου 2012.

 Ο Αθλητής ΠΕΦΑΝΗΣ Μάκης, αναδείχθηκε σε Αθλητή της βραδιάς αφού έβγαλε νοκ άουτ τον αντίπαλο του ο οποίος ήταν έμπειρος, δυνατός και το μεγάλο φαβορί. Ψυχωμένος και καλά προετοιμασμένος ο Αθλητής του Αστακού κάτω από τις οδηγίες των Δασκάλων του κατάφερε στο 2° γύρο να αναδειχθεί νικητής καταχειροκροτούμενος από την εξέδρα. Αγωνίσθηκαν συνολικά 7 ζευγάρια Αθλητών τα οποία ήταν επίλεκτα και πολύ καλά προετοιμασμένα για τέτοιους σκληρούς Αγώνες.



Ο Σύλλογος του Αστακού είναι γεγονός πλέον ότι αποτελεί αθλητική δύναμη σε δύο Μαχητικά Αθλήματα, τα οποία δείχνουν να τα προτιμούν πάρα πολλοί νέοι και όχι μόνο της ευρύτερης περιοχής, αφού προσφέρουν πέραν του πρωταθλητισμού, εκτόνωση, αυτοάμυνα, υγεία, δυνατό σώμα και πνεύμα.

Επόμενος στόχος του συλλόγου είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Ανδρών-Γυναικών που θα γίνει την 30-31 Μαρτίου στην Αθήνα όπου θα διεκδικήσει μία θέση στο Βάθρο με την Αθλήτρια ΓΚΟΥΜΑ Αλίκη. Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στην Αθλήτρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad