Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει της Πασχαλινής περιόδου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

03 Απριλίου 2012

Εντατικοί έλεγχοι στην αγορά ενόψει της Πασχαλινής περιόδου

Εντατικοί, οργανωμένοι και με βάση ένα πλήρη σχεδιασμό θα είναι οι έλεγχοι στις αγορές της Δυτικής Ελλάδας κατά την επικείμενη πασχαλινή περίοδο.

Εχθές το πρωί, στα γραφεία της Περιφέρειας, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των αρμόδιων υπηρεσιακών παραγόντων με την παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Ανάπτυξης και Αγροτικής Πολιτικής Γιώργου Αγγελόπουλου...
και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Οικονομικών Γιώργου Γεωργιόπουλου αλλά και με την συμμετοχή των υπευθύνων των συναρμοδίων φορέων ΕΦΕΤ και ΕΛΓΟ-Δήμητρα (πρώην ΕΛΟΓΑΚ).

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αποφασίστηκαν, η συγκρότηση των ελεγκτικών κλιμακίων, ο συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών, η γεωγραφική κατανομή ανά Περιφερειακή Ενότητα και περιοχή, δόθηκαν οδηγίες για εκπόνηση αναλυτικού προγράμματος περιοδειών, καθορίστηκαν τα σημεία που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής ενώ, επίσης, αποφασίστηκε να οριστούν υπεύθυνοι ανά Περιφερειακή Ενότητα, να δοθούν στη δημοσιότητα τηλέφωνα επικοινωνίας με το κοινό και να υπάρχει μονίμως διαθέσιμο συνεργείο ελέγχου σε κατάσταση εφεδρείας για άμεση παρέμβαση οπουδήποτε υπάρξει καταγγελία ή πρόβλημα.

Ο τελικός στόχος του σχεδιασμού και της συνολικής προσπάθειας είναι να υπάρξουν και να τηρηθούν όλες οι απαραίτητες εξασφαλίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας και την κανονική λειτουργία της αγοράς ενόψει της πασχαλινής περιόδου.

Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο Π. Σωτηρίου εκ μέρους του ΕΦΕΤ και η Ιωάννα Τσιλιγιάννη εκ μέρους του ΕΛΓΟ-Δήμητρα ενώ από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας παρέστησαν ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης Κ. Κόλλαρης, ο Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Χρ. Ποταμιάς, η Διευθύντρια Κτηνιατρικής Χαρά Οικονόμου και ο Διευθυντής Υγείας Θ. Λάμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad