Ληστεία στα ΕΛΤΑ Αιτωλικού με μία τραυματία και περίπου 10.000 ευρώ λεία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

02 Μαΐου 2012

Ληστεία στα ΕΛΤΑ Αιτωλικού με μία τραυματία και περίπου 10.000 ευρώ λεία

Τρεις οι δράστες της κινηματογραφικής ληστείας που έγινε το πρωί στα ΕΛΤΑ στο Αιτωλικό.

Αποφασισμένοι για όλα, οι τρείς δράστες της ένοπλης ληστείας οπλισμένοι με περίστροφο και καλάσνικοφ, χτύπησαν στο πρόσωπο υπάλληλο και άρπαξαν περίπου 10.000 ευρώ.

Ο ένας, έμεινε στην πόρτα του υποκαταστήματος με το καλάσνικοφ στα χέρια και οι άλλοι δυο με ένα περίστροφο και ένα καλάσινκοφ, εισέβαλαν ζητώντας τα χρήματα που υπήρχαν. Ο ένας από αυτούς χτύπησε με το κοντάκι του όπλου του μια υπάλληλο στο πρόσωπο και στη συνέχεια κατευθύνθηκε στον διευθυντή, απαιτώντας τα χρήματα που υπήρχαν. Οι δράστες, σύμφωνα με πληροφορίες, μιλούσαν άπταιστα τα Ελληνικά.

Τελικά, άρπαξαν περίπου 10.000 ευρώ και διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο μάρκας "peugeot", το όποιο μόλις έφτασαν στο Κεφαλόβρυσο το έκαψαν και μπήκαν σε άλλο αυτοκίνητο για να διαφύγουν.

Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε εξέλιξη, ενώ η υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, τραυματισμένη ελαφρά από το χτύπημα που δέχθηκε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad