Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στο κέντρο του Μεσολογγίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Μαΐου 2012

Αυτοκίνητο αναποδογύρισε στο κέντρο του Μεσολογγίου

Το χάρο με τα μάτια του είδε εχθές το βράδυ (22-5-2012) ο οδηγός του εικονιζόμενου αυτοκινήτου στο κέντρο του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες παραβίασε το στοπ διερχόμενος την συμβολή των οδών Ζάχου Μήλιου και Κώστα Κατσή στο Μεσολόγγι, κοντά στην Πυροσβεστική και την πλατεία Κένεντυ, συγκρούστηκε ελαφρά με διερχόμενο την Κ. Κατσή όχημα και...
ακολούθως έσκασε πάνω στο πεζοδρόμιο και έφερε τούμπα για να μείνει ακινητοποιημένο.

Ευτυχώς ο οδηγός τραυματίστηκε μόνο ελαφρά, μάλλον στο χέρι όπως μας είπαν αυτόπτες μάρτυρες και διακομίστηκε έγκαιρα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου. Το ευτύχημα είναι πως από την σύγκρουση δεν προκλήθηκαν ζημιές σε άλλα οχήματα που βρίσκονταν γύρω - γύρω, ούτε περαστικούς.

Αμέσως στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας ενώ το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε με γερανό. Η τροχαία Μεσολογγίου επιλήφθηκε του ατυχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



πηγή: aixminews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad