Μεγάλη επιτυχία του Αθλητικού Συλλόγου Αστακού στους αγώνες κυπέλλου Kick Boxing - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

16 Μαΐου 2012

Μεγάλη επιτυχία του Αθλητικού Συλλόγου Αστακού στους αγώνες κυπέλλου Kick Boxing

Μεγάλη επιτυχία ο Αθλητικός Σύλλογος Αστακού στους αγώνες κυπέλλου Kick Boxing!

- Χρυσός αθλητής ο Πεφάνης Μάκης
- Χάλκινος ο Παπαιωάνου Βαγγέλης

O Αθλητικός Σύλλογος Αστακού συμμετείχε την Κυριακή 13/05/2012 στο κύπελλο Ελλάδας KICK BOXING που έγινε...
στο κλειστό στάδιο Αμφιλοχίας και διοργάνωσε η ελληνική ομοσπονδία BOXE SAVATE της οποίας είναι μέλος.

Από τον Αστακό έλαβαν μέρος οι εξής αθλητές: ΠΕΦΑΝΗΣ Μάκης, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Βαγγέλης και ΓΙΩΤΗ Γεωργία, τα αποτελέσματα των οποίων ξεπέρασαν κάθε προσδοκία για το σύλλογο του Αστακού αφού ο αθλητής ΠΕΦΑΝΗΣ Μάκης ανακηρύχτηκε κυπελλούχος κερδίζοντας τρείς αγώνες και μάλιστα τους δύο από αυτούς με νοκ-άουτ.


Σπουδαία διάκριση και για τον αθλητή ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Βαγγέλη, ο οποίος αν και αγωνιζόταν για πρώτη φορά κατάφερε να κατακτήσει Χάλκινο μετάλλιο κερδίζοντας και αυτός τον αντίπαλό του με νοκ-άουτ στον 2ο γύρο! Ηττήθηκε στη συνέχεια από τον κυπελλούχο, ύστερα από δυνατή μάχη.

Η αθλήτρια ΓΙΩΤΗ Γεωργία δίνοντας και αυτή τον πρώτο αγώνα ηττήθηκε στον τρίτο γύρο αφού στάθηκε δυνατά στο ρινγκ και καταχειροκροτήθηκε.


Η ομάδα του Αστακού απέσπασε δικαίως τα ευμενή σχόλια των παρευρισκομένων αφού έδειξε πέρα από την αγωνιστική υπεροχή, πειθαρχία και ήθος. Αδιαμφισβήτητα ο Αστακός πρωταγωνιστεί στα μαχητικά αθλήματα έχοντας αναπτύξει μία ιδιαίτερη δυναμική τόσο στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ όσο και στο KICK ΒOXING. Επομένως το στοίχημα για τον Αστακιώτικο Σύλλογο είναι οι αγώνες KICK BOXING που θα γίνουν την 1 Ιουνίου 2012 και οι οποίοι θα έχουν υψηλό επίπεδο αφού θα λάβουν μέρος μόνο επίλεκτοι Αθλητές. Στους Αγώνες αυτούς θα εκπροσωπήσει τον Αστακό ο αθλητής ΠΕΦΑΝΗΣ Μάκης, ο οποίος ήδη προετοιμάζεται για αυτή την αναμέτρηση.


Επίσης και η αγωνιστική ομάδα των παίδων-κορασίδων στο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ προετοιμάζεται για τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στοχεύοντας πέραν των αγώνων στην Ελλάδα και σε συμμετοχή σε δυνατό τουρνουά στην Ευρώπη το φθινόπωρο. Οι μικροί Αθλητές συμμετείχαν σε διαδοχικούς Διασυλλογικούς αγώνες τον Απρίλιο στην Καστοριά και την 13/05/2012 στο Αγρίνιο στους οποίους αξιολογήθηκαν θετικά.

Σίγουρα είναι στα θετικά της πόλης του Αστακού τέτοιες σημαντικές αθλητικές διακρίσεις και δραστηριότητες. Συγχαρητήρια σε όσους συντελούν στην Αθλητική ανάπτυξη αυτής της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad