Ναυγοσώστες θα προσλάβει ο Δήμος Ξηρομέρου (audio) - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

06 Ιουνίου 2012

Ναυγοσώστες θα προσλάβει ο Δήμος Ξηρομέρου (audio)

Την αδυναμία των Ελλήνων να παραθερίσουν επιβεβαίωσε ο απολογισμός του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, μια αργία που δίνει το στίγμα της εσωτερικής αγοράς, με τους περισσότερους προορισμούς να μετρούν απώλειες σε σχέση με πέρυσι καθώς οι Έλληνες δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν εξαιτίας της οικονομικής δυσχέρειας που αντιμετωπίζουν.

Πανέμορφες παραθαλάσσιες περιοχές της Αιτ/νίας, όπως του Αστακού και του Μύτικα, έμειναν έρημες το τριήμερο, ενώ και τα μηνύματα για την φετινή τουριστική περίοδο είναι δραματικά.

«Δυστυχώς το κράτος μας έχει εγκαταλείψει, κανένα ενδιαφέρον » ανέφερε μιλώντας στο aerafm ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου κ.Λιβάνης.

Επίσης προκειμένου να προσελκύσουν επισκέπτες το φετινό καλοκαίρι, ο δήμος θα προβεί σε μια σειρά ενεργειών προκειμένου οι τουρίστες να αντικρύσουν μια περιοχή καθαρή και με παραλίες σωστά οργανωμένες, ενώ εκτός από τις προσλήψεις εποχικών στον τομέα της καθαριότητας θα προσληφθούν και ναυγοσώστες για να τοποθετηθούν σε δύο παραλίες πολυσύχναστες, του Αστακού και της Παλιόβαρκας.

«Αυτή την εβδομάδα, μηχανήματα από Εταιρεία που έχει έρθει σε συμφωνία με το δήμο θα προχωρήσει σε εξωραϊσμό και εμπλουτισμό όλων των πλαζ καθώς και απολύμανση των ακτών» ανέφερε ο κ.Λιβάνης..

Ακούστε τις δηλώσεις στον "aerafm99.50" του κ. Λιβάνη εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad