Π. Χολής: «Δημόσια συγγνώμη στην κ. Αντιδήμαρχο» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Αυγούστου 2012

Π. Χολής: «Δημόσια συγγνώμη στην κ. Αντιδήμαρχο»

«ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ… ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ»

Στις 25/08/12 είχα γράψει και είχε δημοσιευθεί στα site του Ξηρομέρου (δες εδώ), την άποψη μου για την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να αγοράσει ΤΖΙΠ αξίας 50.000 ευρώ.

Στο κείμενο μου αυτό έκανα χωρίς να το θέλω ένα οφθαλμοφανέστατο ορθογραφικό ΛΑΘΟΣ. Στη μέση περίπου του κειμένου θέλοντας να αναφερθώ στον Αντιδήμαρχο και στην Αντιδήμαρχο έγραψα τα εξής: «Αλλα μήπως με το geep θα μετακινήστε και εσείς και η εταίρα Αντιδήμαρχος σύζυγος του δημάρχου κυρία Ντίνα Κουμανδράκη- Σαμαρα» Η λέξη, εταιρα, χωρίς να το θέλω και εκ’ παραδρομής γράφτηκε με (αι) και όχι με (ε) που ήθελα να το γράψω. Αυτό το λάθος αλλάζει εντελώς την ερμηνεία της λέξης και γίνετε προσβλητική για την Κυρία Αντιδήμαρχο. Εγώ εννοούσα ΕΤΕΡΑ-ετερος –ετερα, ο άλλος ο δεύτερος από τους δυο, (λεξικό Γ Μπαμπινιώτη) και σε καμία περίπτωση την ερμηνεία που δίνει η λέξη με –αι. 

Επειδή με αυτό το ορθογραφικό μου λάθος πρόσβαλλα, χωρίς να το θέλω, την Κυρία Αντιδημαρχο, ΔΗΜΟΣΙΑ της ζητάω ΣΥΓΝΩΜΗ, και οφείλω να επανορθώσω δημοσιεύοντας τη ΣΥΓΝΩΜΗ ΜΟΥ στα ίδια sait που έγινε η δημοσίευση.Το λάθος έγινε πάνω στη ταχύτητα της γραφής, καθ’ότι ούτε επαγγελματίας δημοσιογράφος είμαι ούτε είχα την πολυτέλεια διόρθωσης του κειμένου. Είμαι σίγουρος πως και η ίδια η Αντιδήμαρχος θα το εκλάβει ως λάθος και θα δεχθεί τη συγνώμη μου. Εξάλλου και η ίδια γνωρίζει οτι ουδέποτε είχαμε προσωπική αντιπαλότητα. Η κριτική μου είναι καθαρά θεσμική.

Παναγιώτης Ηλ. Χολής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad