Προκλητική αγορά τζιπ - Απάντηση σε δημοσίευμα - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Αυγούστου 2012

Προκλητική αγορά τζιπ - Απάντηση σε δημοσίευμα

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΖΙΠ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

Για ένα θέμα που προέκυψε, σαν Δημότης Ξηρoμερου , είχα το θάρρος , επώνυμα να πω την άποψη μου και περίμενα κατά τον ίδιο τρόπο μια απάντηση. Μάταια όμως αντί αυτού διάφοροι επώνυμοι , Ανώνυμοι κολαούζοι της εκάστοτε Δημαρχίας βάλθηκαν να αποδείξουν πόσο βασιλικότεροι του βασιλέως είναι ή εξαργυρώνουν προκαταβολικά μελλοντική τους ανέλιξη.

Τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας είναι συγκεκριμένα. Να μας πουν λοιπόν που δεν μπορεί να περάσει ¨συμβατικό¨ ιχ αυτοκίνητο και αν΄ αυτού χρειάζονται θηριώδες JEEP . Nα μας πουν γιατι ένα αυτοκινητο 1600κυβ,ακομα και αυτά τυπου geep με 20.000ευρω το ανωτερο δεν μπορει να καλυψει τις αναγκες της Δημοτικης Αρχης;

Ας πάψουν λοιπόν ορισμένοι να παίζουν με την κοινή λογική και ας κοιταχτούν στον καθρέφτη για την κατάληξη τους. Αφού στα νιάτα τους αποπυρινικοποίησαν το Ξηρομερο και τον Αστακό και διάφορες άλλες τέτοιες ουτοπίες βάλθηκαν να το παίξουν αν΄ αυτής.Αφου ξεκινησαν τη δημοτικη τους καριερα αντιπαλοι του δημαρχου κατεληξαν να είναι Σαμαρικοτεροι του Σαμαρα , χειροκροτητες του,και συνταξιδιωτες στο περιβοητο Σκαφος του.Εξαλλου για το καταντημα των δρομων στο ξηρομερο φταιω εγω,η, η επι 12 χρονια ιδιοι δημοτικοί αρχοντες και τα ιδια δημοτικα αρχοντοπουλα;Ας μη προκαλουν λοιπον τον κοσμο ,γιατι και η προκληση εχει και αυτή ορια.

 Υ.Γ Για την λασπη που πεταξε στο προσωπο μου ο Ανωνυμος 2.29-2.36 (δες εδώ) προσπαθωντας να υπερασπισει τα Αφεντικα του εχω να του πω,αν και Ανωνυμος,τα εξης:
ΠΡΩΤΟΝ. Από το συλλογο του χωριου μου απεχωρησα από τη θεση του προεδρου, οικειοθελώς, πριν 10 χρονια και από το Δ.Σ ΟΡΙΣΤΙΚΑ πριν 6 χρονια.(πες μου ,που, να σου στειλω τα πρακτικα)Συνεχιζω όμως όταν μου το ζητουν τα νεα παιδια να τους βοηθω ακομα και με χορηγιες μου ,ετσι δουλευουμε εμεις ,συλλογικα και χωρις το κομπλεξ των θεσεων και φυσικα, βαζοντας και χρηματα από την τσεπη μας, ΑΥΤΟ λεγετε και εθελοντισμος.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Για τα φυτα που αναφερεις, ο υποβολεας σου,μεσα από το δημαρχειο, σου τα ειπε όπως ακριβως τον βολευει για να καλυφθει. Ακου λοιπον. ΤΟ μεγαλοβδομαδο του 2011 ο γνωστος μας Αντιδημαρχος εκμεταλευομενος την επι χρονια φιλια μας μου τηλεφωνησε στο γραφειο μου για να με ρωτήσει τα χαρακτηριστικα ενός δεντρου που ηθελε να φυτεψει απεναντι από γνωστο πρατηριο στο παραλιακο δρομο.Κατοπιν με παρακαλεσε να του δωσω τιμες σε διαφορα μεγεθη και οιδιος επελεξε το ποιο μικρο.ηθελε δε να τα φυτεψει μεχρι τη μεγαλη παρασκευη. Αρνηθηκα να του τα προμηθευσω γιατι δεν ηθελα να μπλεξω με το συγκεκριμενο Δημο, ο τροπος δεν ηταν συνομος και γιατι ο ιδιος μου ειχε πει στο παρελθον ότι δεν υπαρχει σαλιο. Επισης την αρνηση μου να μπλεξω με το δημο την ειχα εκφραση και ένα μηνα πριν στην Αντιδημαρχο όταν με φωναξε να της πω και εγω την αποψη μου για την μεγαλη αναπλαση που σχεδιαζε στην εισοδο της πολης.Τις εκανα και ένα σχεδιο Φυτευσης ΔΩΡΕΑΝ λεγοντας της ότι η εταιρια μου θα παρει μερος μονο στη περιπτωση που το ολο εργο βγει σε ανοιχτο διαγωνισμο,αλλα και τοτε θα το σκεφθει αν θα παρει μερος.

Ο αντιδημαρχος λοιπον για να καμψει την αρνηση μου μου ειπε να το κανω γι’αυτον πρωσωπικα,καταλαβαινει την δικαιολογημενη αρνηση μου,αλλα εγγυατε ο ιδιος την πληρωμη του τιμολογιου.γι’αυτό και τελικα δεχθηκα Στην εταιρια μου ουδεποτε εφθασε χαρτι ακαταλληλοτητας και κανενας από το δημο δεν μου ανεφερε τετοιο γεγονος.Αν αυτό συνέβαινε επρεπε την ιδια ωρα να τα επιστρέψουν αναγκάζοντας με να τους τα αντικαταστησω.Αντ’αυτου τα φυτα τα φύτεψαν όλα στο παραλιακό δρομο. Εναμιση χρονο τωρα ειμαι απληρωτος και φυσικα στα δεκαδες τηλεφωνηματα μου κρυβονται ολοι.(ρωτηστε την τηλεφωνητρια τον κυριο Μουρκουση και τον αρμοδιο υπαλληλο)Και επειδη σε βαλανε να γραψεις αυτές τις ανακρίβειες οποτε θελεις να παμε στο γραφειο του, να μου τα πει και εμενα φατσα –μπαλα .

ΨευτοΑριστεροΕπαναστατικες μαγκιές στο Αφεντικο του Όχι σε μενα. Η επιλογη μου να μη θέλω να μπλέξω με το δημο που διοικουν οι ιδιοι,φαινετε και με ενα απλο ελεγχο στο λογιστηριο τους στο οποιο θα ανακαλύψεις ότι υπαρχει μονο ενα τιμολογιο τις εταιριας μου το ετος1998 στην πρωτη θητεια Σαμαρα,εκτοτε δεν ξαναασχοληθηκα με προμηθειες του Δημου και δικαιωθηκα για την επιλογη μου,Ασε που δεν ήμουνα και αρεστος σε κανενα Δημαρχο,ΤΥΧΑΙΟ;δεν νομιζω,ενώ αν αν προσκύναγα ημουνα κοτερογλειφτης η νταβαντογλειφτης ΤΩΡΑ θα ημουνα ένα ανθρωπακι-δουλος του Αφεντη σου, ανημπορος να πω την αποψη μου δημοσια θα κρυβομουνα πισω από την Ανωνυμια που σου προσφερει οΥπολογιστης σου ,Ότι ακριβως κανεις ΕΣΥ.

Μιλας για το Εργο Δεντροφυτευση Συντηρηση πρασινου. Ποτε εγινε αυτό, σε ποιο ΔΙΑΥΓΕΙΑ βγηκε ποτε εγινε ο διαγωνισμος ποιος είναι ο αναδοχος και σε ποιο σημειο τις πολης ελαβε χωρα; η πηρε το γνωστο δρομο των μυστικων απ’ευθειας αναθεσεων;

Και τελος αγαπητε ΑΝΩΝΥΜΕ –πώς να σε αναφερω;-2.29και 2.36-26/08/12 η τσεπουλα μου εχει αυτά που εχει αλλα δεν προέρχονται ουτε από τον Δημο του Αφεντικου σου, ουτε από τον Δημαρχο σου,ΟΥΤΕ από την προηγούμενη Αρχη.Αν διαφωνειτε σ’αυτό ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ σε δημοσια συζητηση και ανταλλαγή επιχειρημάτων και…στοιχειων. Και επειδη για ‘μας το ζητημα είναι ηθικο και όχι οικονομικο, αφου αθετηθηκε η συμφωνια και ο λογος τιμης παρακαλουμε το οφειλομενο ποσο να δοθει ως χορηγια στο πολιτιστικο συλλογο βασιλοπουλου.

Για το θεμα του θηριωδους ΤΖΙΠ όμως δεν μας ειπες την αποψη σου η δεν σε αφηνουν; ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ θα ακολουθησουν και αλλα αρθρα μου για τα τεκτενομενα στο δημο- στην ΕΝΩΣΗ ….κλπ με στοιχεια παρακαλω..

Παναγιωτης Ηλ Χολης

1 σχόλιο:

  1. Γιατί να μιλήσει για το τζιπ? Αφού το χαρακτηριστικό του Έλληνα είναι ότι όταν τον κατηγορούν (αυτόν ή κάποιον που έχει σχέση με αυτόν), δεν υπερασπίζεται την τιμή του (ή του άλλου), αλλά προσπαθεί να κατηγορήσει εσένα. Δεν έχει μάθει τι πάει να πει «Ανάληψη Ευθυνών». Έτσι και ο Ανώνυμος…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad