Απέχει από τους διαγωνισμούς του δήμου Ξηρομέρου ο Σ.Ε.Δ.Ε. Αγρινίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

07 Σεπτεμβρίου 2012

Απέχει από τους διαγωνισμούς του δήμου Ξηρομέρου ο Σ.Ε.Δ.Ε. Αγρινίου

Σε αποχή από τους διαγωνισμούς που προκήρυξε ο δήμος Ξηρομέρου, καλεί τα μέλη του ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Αγρινίου. Αιτία οι οφειλές αλλά και οι απαιτήσεις του δήμου για την εξόφληση τους.

Να θυμίσουμε πως έχουν γίνει επώνυμες καταγγελίες, ότι ο δήμος Ξηρομέρου ζητά… σκόντο ως προϋπόθεση για να πληρώσει εκτελεσμένα έργα.

Η στάση αυτή καθώς και το γεγονός, κατά τους εργολήπτες, ότι τα χρέη του δήμου αντιμετωπίζονται με προκλητική αδιαφορία, την στιγμή που οι απευθείας αναθέσεις καλά κρατούν , οδήγησε τον Σύνδεσμο των Εργοληπτών στην απόφαση για αποχή από τους διαγωνισμούς του δήμου για νέα έργα.

«Δε μπορεί ο δήμος Ξηρομέρου να συνεχίσει να εμπαίζει με τέτοιο τρόπο τους συναδέλφους και λειτουργεί με δικούς του κανόνες. Πρέπει εδώ και τώρα να εξοφληθούν όλοι οι συνάδελφοι για έργα που κατασκεύασαν και χρησιμοποιούνται καθημερινά από τους δημότες Ξηρομέρου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Συνδέσμου.

πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad