Π. Στάϊκος: Απάντηση για την δήθεν σπατάλη του δημόσιου χρήματος - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Οκτωβρίου 2012

Π. Στάϊκος: Απάντηση για την δήθεν σπατάλη του δημόσιου χρήματος

Αγαπητό ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS

Δεν φανταζόμουν ότι θα υπήρχε άτομο , το οποίο θα με εγκαλούσε γιατί θωράκισα τον Δήμο με τον απαραίτητο μηχανολογικό εξοπλισμό, για παροχή καλύτερων υπηρεσιών και ποιότητας ζωής στους Δημότες (δείτε εδώ). Ασφαλώς δεν ζήτησα μπράβο ή ευχαριστώ από κανέναν, για ότι έκανα ως Δήμαρχος Αστακού, γιατί πιστεύω ότι απλά έκανα το καθήκον μου.

Αυτός ο πρόθυμος-ανώνυμος-συκοφάντης-ρουφιάνος θα πρέπει να είναι πολύ άρρωστος, για να λέει ψευδέστατα...
ότι όταν προμηθευτήκαμε μαζί με τα άλλα μηχανήματα και τις μηχανοκίνητες σκούπες , δεν υπήρχαν οδηγοί για να τις δουλέψουν .

Αγοράκι γλυκό: Την εποχή εκείνη υπήρχαν δύο οδηγοί, οι οποίοι τις δούλευαν . Οι κύριοι Παππάς Αθανάσιος και Κοτσαρίνης Αλέξανδρος , οι οποίοι είχαν προσληφθεί μέσω ΑΣΕΠ και ένα παιδί από τα STAGE , ο κύριος Γιάννης Ρηγάλος , οι οποίοι τις δούλευαν καθημερινά , με μεγάλη ευσυνειδησία και τις φρόντιζαν με μεγάλο ζήλο . Μόνο κάποιοι τυφλοί σαν και σένα , από μένος , φθόνο και ψυχανωμαλία δεν τις έβλεπαν.

Την εποχή που προμηθευτήκαμε αυτό το στόλο με τα καλύτερα – υπερσύγχρονα μηχανήματα , θεωρήθηκε πρωτοπορία ,αφού μεγαλύτεροι Δήμοι δεν τα είχαν . Σε αυτή μας την πρωτοπορία πέρα από το όραμά μας για έναν σύγχρονο Δήμο , συνέβαλαν και το γεγονός ότι παραλάβαμε έναν οικονομικά εύρωστο Δήμο και εκμεταλλευτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο τις δωρεές προς τον Δήμο και μπορεί και σήμερα ο Δήμος μας να κάνει καλύτερα την δουλειά του . Και έχεις το θράσος και την ανοησία να λες ότι δεν σεβαστήκαμε το Δημόσιο χρήμα ! Από τα 12 αυτοκίνητα και μηχανήματα πιο ήταν περιττό και συνιστά σπατάλη του Δημοσίου χρήματος ; Τα 4 πυροσβεστικά , το βυτίο των βόθρων , το θαμνοκοπτικό τρακτέρ ,το JCB, το μικρό φορτηγό ,το απορριμματοφόρο, το NISSAN 1400 ή οι 2 σκούπες .Εγώ πάντως θα περίμενα να μας χαρίσεις και το ονοματάκι σου , για να σου πούμε συγχαρητήρια . Ντροπή σου παλιοζαγάρι.

Αγοράκι μου γλυκό: Περαστικά σου και άξιος ο μισθός σου.

Αστακός 12/10/2012

Ευχαριστώ για την Φιλοξενία
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

5 σχόλια:

  1. DOCTOR
    ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΑΣΠΡΟ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΟΛΑ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΘΑ ΣΤΑ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΕΓΩ.

    1) ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΕΣΕΣ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΙΣΧΟΣ ΜΕ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ ΝΑ ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ ΠΕΡΑ ΔΩΘΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ? ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

    2) ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΣ ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ .ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ.

    3) ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ Η ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΣΤΑ ΒΛΥΖΙΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ ΝΕΡΟ ΣΕ 20 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΣΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΝΕΡΟ ΣΕ 15-20 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    4) ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ. ΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ Η ΑΜΥΝΤΑΙΟΣΩΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙ? ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΙ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ .ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΠΟΣΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΣΟΥΝΑ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, ΚΑΤΣΕ ΣΤΗ ΘΕΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΖΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΙΣΩΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΣΤΩ. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "συκοφαντης,ρουφιάνος,ζαγάρι"
    περιμενα καλυτερη φρασεολογια απο εναν ανθρωπο που θελει να λεγεται γιατρος,που μπαινει στα σπιτια του κοσμου,που εχει διατελεσει δημαρχος και που ισως αυριο τον ξαναδουμε σε αυτο το αξιωμα
    Εγω ο ανωνυμος σας αποκαλεσα "κυριε Στάικε" και σας εδωσα την ευκαιρια να απολογηθειτε για ολα εκεινα που ολοι οι δημοτες του Αστακου σας καταλογιζουν.
    Αντι λοιπον να επιδοθειτε στα κοσμιτικα επιθετα θα επρεπε να αρκεστειται στα ,πενιχρα κατ'εμε ,επιχειρηματα σας.
    Στο τελος τελος καντε μια χαρη στον εαυτο σας και κρυψτε τον πραγματικο σας χαρακτηρα-ισως υπαρχουν ακομα καποιοι που δεν γνωριζουν τον τροπο που συμπεριφερεστε-και γελαστουν στις επομενες εκλογες.
    Σας δινω λοιπον μια ακομα ευκαιρια να μας πειτε,αυτες οι υπεροχες σκουπες που παραλαβατε
    ποσο κοστισαν;
    σε τι κατασταση ηταν;(ειδικα η μεγαλη)
    και ποσες φορες τις χρησιμοποιησατε πριν τις πεταξετε;
    θα σας παρακαλεσω να μην απαντησετε με ψεματα στις παραπανω ερωτησεις,εξαλλου οι απαντησεις ειναι ολες γνωστες στους κατοικους αυτης της πολυπαθης κοινωνιας και ελαχιστα εχουν σημασια πια.
    Προσωπικα ,κυριε Σταικε, θα προτιμουσα να βγειτε δημοσιως και με παρεισια να παραδεχτειτε οτι κατα τη διαρκεια της δημαρχιακης σας καριερας κανατε καποια λαθη που εβλαψαν λιγο ή περισσότερο τον τοπο και οτι την επομενη φορά-γιατι επιθυμειτε και παλι να παρετε το τιμονι-θα αφησετε στην παντα τα προσωπικα σας συμφεροντα και θα πραξετε επιτελους αυτο που ειναι καλο για τον τοπο !!!
    Τελος θα ηθελα να σας εκμυστηρευτω την προσωπικη μου αποψη ετσι,για να μην βλεπετε παντου "καταδώτες και ρουφιάνους".θεωρω οτι ειστε λιγοτερο επικινδυνος για τον τοπο απο τον ανυπαρκτο τωρινο δημαρχο, ο οποιος εχει πεταξει το μπαλακι της διακυβερνησης στους γυρω-γυρω, και παρουσιαζεται μονο για να ανεβει στα βαθρα ,ωντας απων απο τα καθημερινα προβληματα του τοπου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑΙΚΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΕΝΑ ΤΡΟΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΗΔΗ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.
    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ,ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΣΕΣ ΑΔΥΝΑΜΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΣΕ ΤΑ ΒΑΘΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΛΩΣΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΕΝΕΤΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο νυν δημαρχος στηριζει φτωχες οικογενειες κυριως προεκλογικα και ανιδιοτελως φυσικα !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad