Μια ακόμη ήττα για τον Ηρακλή Αστακού εντός έδρας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Οκτωβρίου 2012

Μια ακόμη ήττα για τον Ηρακλή Αστακού εντός έδρας

Ο κακός Ηρακλής ηττήθηκε με σκορ 0-2 από τον επίσης κακό Αμφίλοχο ο οποίος αφού εκμεταλλεύθηκε με σωστό τρόπο τα τραγικά λάθη της άμυνας της ομάδας του Αστακού επικράτησε φέρνοντας χαμόγελα στους παίχτες των φιλοξενουμένων για την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, στο πρώτο ημίχρονο τόσο ο Ηρακλής , όσο και ο Αμφίλοχος ήταν υποτονικοί με μέτρια απόδοση.

Ο Ηρακλής με σύμμαχο τον δυνατό αέρα προσπαθούσε με λάθος τρόπο να εκμεταλλευτεί τις επιθέσεις του ενώ τα λάθη στην τελική προσπάθεια δεν του επέτρεπαν να σκοράρει. Επέμενε να παίζει με μακρινές μπαλιές οι οποίες κόβονταν από τους παίχτες του Αμφίλοχου.

Στο 30' περίπου έγινε η μεγάλη ευκαιρία του Ηρακλή σε σουτ του Μιχ. Κοντοζήση το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Αμφιλόχου. Έτσι το ημίχρονο έληξε με λευκή ισοπαλία για τις δύο ομάδες.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε δυναμικά και άσκησε ασφυκτικό pressing στον Αμφίλοχο για 15 περίπου λεπτά ενώ οι φιλοξενούμενοι αναγκάζονταν συνεχώς να ανακόπτουν τις επιθέσεις των γηπεδούχων.

Στο 55' λεπτό περίπου , ο Μιχ. Κοντοζήσης έχασε πολύ καλή ευκαιρία για γκολ ενώ ακόμη μία καλή ευκαιρία χάθηκε με τον Ανδρέα Κουντούρη στο 57'.

Η κυριαρχία του Ηρακλή σταμάτησε από το 62' όταν σε σουτ επιθετικού του Αμφίλοχου ο τερματοφύλακας Νικ. Κουντούρης απέκρουσε θεαματικά ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Αμφίλοχος άνοιξε το σκορ με γκολ του Χ. Κυρόσιμου στο 63'. Σαν να μην έφτανε αυτό , τραυματίσθηκε και ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Νικ. Κουντούρης όταν ξανά σε θεαματική του απόκρουση στο 64' χτύπησε στο χέρι.

Έπειτα η κακή ψυχολογία βάρυνε τα πόδια των παιχτών του Αστακού , ακολούθησε ένα άνευρο παιχνίδι με εμφανή προβλήματα στο κέντρο και την άμυνα του Ηρακλή , τα λάθη σε όλες τις γραμμές ήταν πλέον εμφανή και στοίχησαν στην ομάδα ένα δεύτερο γκολ του Αμφιλόχου με τον Κ. Εθυμίου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Διαιτητής : Μποτίνης Δημήτρης


ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΗΡΑΚΛΗΣ : (1) Κουντούρης Ν. , (2) Κοτσίνης Σ. , (3) Λιβάνης Π. , (4) Γκάτσης Ι. , (5) Αργύρης Α. , (6) Τafani O. , (7) Λιβάνης Β. , (8) Κοντοζήσης Μ., (9) Μπαρμπαρούσης Γ. , (10) Μπαρμπαρούσης Δ., (11) Αργύρης Μ.

ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ : (1) Σαπάτης Π. , (2) Παύλος Κ. , (3) Λιανός Κ. , (4) Καζάκος Κ. , (5) Ζαβιτσάνος Ν. , (6) Στάμος Β. , (7) Νάκας Ε. , (8) Ψωμοδότης Φ., (9) Μάνθος Θ. , (10) Ράπτης Η., (11) Κυρόσιμος Χ.

ΑΛΛΑΓΕΣ:

Για τον Ηρακλή : στο 46' ο Αργύρης Μ. αντικαταστάθηκε από τον Κουντούρη Α. , στο 65' ο Κουντούρης Ν. από τον Λιβάνη Β. και στο 76' ο Κοτσίνης Σ. από τον Μητσάνη Δ.

Για τον Αμφίλοχο: στο 6' Ο Στάμος αντικαταστάθηκε από τον Καβαλλάρη, στο 62' ο Νάκας από τον Ευθυμίου και στο 89' ο Κυρόσιμος από τον Μπουμπούλη.

πηγή: hraklhast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad