Επιστολή αναγνώστη: «Λαμόγια έχουν κατασπαράξει την ΕΑΣ Ξηρομέρου» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

19 Νοεμβρίου 2012

Επιστολή αναγνώστη: «Λαμόγια έχουν κατασπαράξει την ΕΑΣ Ξηρομέρου»

Αγανακτισμένο μέλος της ΕΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ,

Δεν μιλάω επώνυμα γιατί τα λαμόγια που έχουν διεισδύσει και κατασπαράξει την Ένωση Ξηρομέρου δεν τα αγγίζει κανείς και τίποτα και γι αυτό φοβάμαι μήπως κάνουν κακό στην οικογένειά μου.

Έχουν σπαταλήσει όλη την περιουσία της Ενώσεως νοικιάζοντας τις αποθήκες στην Τσαπουρνιά στον Όμιλο ΝΗΡΕΑ, τις εγκαταστάσεις του Αγίου Δημητρίου...
στην ΕΑΣ Αγρινίου καθώς και τις αποθήκες λιπασμάτων και ζωοτροφών που βρίσκονται στο στο Καραϊσκάκη επίσης στην ΕΑΣ Αγρινίου.

Διορίζουν ανθρώπους με ταχύτητες express και χωρίς προκήρυξη και οι οποίοι διοριζόμενοι δεν είναι ούτε αγρότες αλλά ούτε καν από αγροτική οικογένεια.

Ποιος ο λόγος λοιπόν διερωτώμαι να υφίσταται η ΕΑΣ Ξηρομέρου;

Εάν τόσα χρόνια δεν φέρανε ανάπτυξη στον τόπο για να μπορεί ο Ξηρομερίτης αγρότης να διαθέτει τα αγροτικά του προϊόντα και η ΕΑΣ με τη σειρά της να τα διαθέτει σε καλύτερες τιμές και ανταγωνιστικές για να μπορέσει ο Αγρότης να ζήσει την οικογένειά του καλύτερα και ο μόχθος του να έχει αξία , ΤΟΤΕ το μόνο καλό που έχουν να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι είναι να σηκωθούν να πάνε στα σπίτια τους από εκεί που ήρθαν.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από κάποιον που κοιτάζει την πάρτη του και τίποτα άλλο;

Αυτός ο άνθρωπος θέλει λέει να διαχειριστεί και τον Δήμο Ξηρομέρου, φανταστείτε τι έχει να γίνει…. Ούτε καρέκλα δεν θα μείνει.

Ας ξυπνήσουν επιτέλους αυτοί που τον φοβούνται και τον στηρίζουν τόσα χρόνια.

Ας το καταλάβουν και κάποιοι νέοι φίλοι του που κάνουν παρέα ότι αυτός ο άνθρωπος έχει σπουδάσει σύστημα ΠΑΣΟΚ με ότι αυτό έπεται και τίποτε άλλο.

2 σχόλια:

  1. Ο ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ Ο ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΗΠΑΡΚΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ...ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΚΚ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ.. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad