Δελτίο τύπου δημοτικής επιτροπής Ν.Δ. Αστακού - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Δεκεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου δημοτικής επιτροπής Ν.Δ. Αστακού

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας των Γραφείων της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Αστακού της Νέας Δημοκρατίας, αυτά κινδυνεύουν να κλείσουν. Αιτία, τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Δημοτική Επιτροπή αφού μέχρι σήμερα...
τα έξοδα που ανέρχονται σε διακόσια (200 ) ευρώ τον μήνα πλέον δεν μπορούν να εξευρεθούν, από την στιγμή μάλιστα που σημαντικό μέρος αυτών (150 €υρώ) τα δύο (2) τελευταία έτη καλυπτόταν από το σημερινό Δήμαρχο Ξηρομέρου, ο οποίος για προσωπικούς του λόγους αποφάσισε να σταματήσει την οικονομική του στήριξη.

Η σημερινή Δημοτική Επιτροπή με τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της κάνοντας σημαντική προσπάθεια εξεύρεσης λύσης στο οικονομικό πρόβλημα δεν βρήκαν την πρέπουσα ανταπόκριση.

Κατόπιν τούτων σας καλούμε όπως στηρίξετε την προσπάθεια.

Εκ της Δημοτικής Επιτροπής

1 σχόλιο:


  1. Αγαπητε κυριε μας τα πηρε ο σαμαρας με την υπολοιπη κλικα που εξοντώνουν τον ελληνικο λαο με τα μνημονια και τις μειωσεις στους μισθους, σας προτείνω= να το κλεισεις και να αποδεσμευτείς απο τους προδοτες τις χωρας για να μην εκτηθεστε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad