Νίκη του Ηρακλή με 1-0 στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Μαρτίου 2013

Νίκη του Ηρακλή με 1-0 στη τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος

Με νίκη 1-0 επί του Ολυμπιακού Παναιτωλίου έκλεισε η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για τον Ηρακλή, μέσα στο γήπεδο του Αστακού.

Ο Ηρακλής μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένος να αρπάξει το τρίποντο της νίκης χωρίς να αφήσει περιθώρια στον αντίπαλό του για κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Ήταν συγκροτημένος και συμπαγής από το πρώτο λεπτό του αγώνα. Οι παίκτες του έπαιξαν οργανωμένα με αλληλοκαλύψεις και στην κυριολεξία πέταγε φωτιές σε όλους τους χώρους.

Έτσι παρόλο που ο αγώνας έληξε με 1-0 για τον γηπεδούχο Ηρακλή, το σκορ φαντάζει φτωχό για την μεγαλειώδη απόδοση και τις χαμένες ευκαιρίες του ροπαλοφόρου.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν δοκάρι με τον Δ.Μπαλωμένο στο πρώτο 10λεπτο του αγώνα το οποίο πάγωσε το γεμάτο από κόσμο γήπεδο του Ηρακλέως, όμως στην συνέχεια οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα και δημιούργησαν ευκαιρίες οι οποίες δεν καρποφόρησαν στο πρώτο ημίχρονο, στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με 0-0.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα και στα πρώτα του λεπτά, ο Ηρακλής σκόραρε με κεφαλιά του πολύ καλού Ι.Γκάτση μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γ.Κοτρότσου, δημιουργώντας έξαλλους πανηγυρισμούς σε παίκτες και 200 φιλάθλους του γηπεδούχου που παρακολουθούσαν με αγωνία την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Ο Ηρακλής στην συνέχεια έχασε σωρεία ευκαιριών με τους Θ.Κοτρότσο, Γ.Μπαρμπαρούση και Δ.Μπαρμπαρούση που θα μπορούσαν να ανεβάσουν πολύ πιο υψηλά τον δείκτη του σκορ.

Με το σφύριγμα της λήξης ακολούθησαν πανηγυρισμοί από παίκτες και φιλάθλους του Ηρακλή ενώ από 'δω και στο εξής το μυαλό όλων στην ομάδα βρίσκεται στην διαδικασία των play-out (μπαράζ), με έναν Ηρακλή να βρίσκεται σε πολύ μεγάλη φόρμα αυτή την εποχή, ετοιμοπόλεμο και αποφασισμένο να παραμείνει στην κατηγορία.

Πολύ καλή η διαιτησία του Β.Παναγιωτόπουλου και των βοηθών του, Ι.Αντωνόπουλου και Γ.Κακατσίδη.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΗΡΑΚΛΗΣ: (1) Λιβάνης Ι.Β. , (2) Λιβάνης Θ.Β. , (3) Λιβάνης Π. , (4) Γκάτσης Ι. , (5) Κοτσίνης Σ. , (6) Αργύρης Α.. , (7) Μπαρμπαρούσης Γ. , (8) Κοτρότσος Γ., (9) Μπαρμπαρούσης Δ. , (10) Κοτρότσος Θ., (11) Σκουτέρης Ο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝ.: (1) Μπαλάφας Κ. , (2) Μπαλάφας Φ. , (3) Ντζάλας Π. , (4) Μολώνης Π. , (5) Πανταζής Ν. , (6) Σαλμάς Α. , (7) Τζαμαλής Σ. , (8) Γκορόγιας Χ. , (9) Μπαλωμένος Δ. , (10) Ντίνος Θ. , (11) Φραγκούλης Α-Σ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Για τον Ηρακλή: Στο 79’ ο Σκουτέρης Οδ. αντικαταστάθηκε από τον Tafani O. (Πέρρυ) και στο 88’ ο Κοτρότσος Θ. από τον Μαλιγιάννη Α.

Για τον Ολυμπιακό Παν.: στο 54’ ο Σαλμάς Α. αντικαταστάθηκε από τον Χριστογιάννη Π. , στο 60' ο Ντίνος Θ. από τον Βλάχο Δ. και στο 80' ο Τζαμαλής Σ. από τον Μάρκο Α.

Το πρωτάθλημα έκλεισε και επίσημα. Ακολουθούν αγώνες play-out για την παραμονή στην κατηγορία μεταξύ τεσσάρων ομάδων, του Ηρακλή, Αμφιλόχου, Απόλλωνα Δοκιμίου και Ολυμπιακού Παναιτωλίου.

Οι αγώνες θα είναι τρεις για κάθε ομάδα και θα δοθούν σε ουδέτερα γήπεδα τα οποία θα κριθούν από αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣΝΑ την ερχόμενη Τρίτη.

Η σειρά των ομάδων των play-out σύμφωνα με την τελική κατάταξη του πρωταθλήματος είναι:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ             3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ 3
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ                1
ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ                             0

πηγή:hraklhsast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad