Το πόρισμα της Ε.Δ.Ε. για την είσπραξη των τελών ύδρευσης στον πρώην δήμο Αλυζίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Μαρτίου 2013

Το πόρισμα της Ε.Δ.Ε. για την είσπραξη των τελών ύδρευσης στον πρώην δήμο Αλυζίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός, 6/03/2013

Ολοκληρώθηκε η Ένορκη Διοικητική Εξέταση (Ε.Δ.Ε) που διενεργήθηκε από τον Προϊστάμενο Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξηρομέρου κ.Μασαλή Γεώργιο, μετά από απόφαση (αρ. Αποφ.43/2012) του Δημάρχου κ.Πυθαγόρα Σαμαρά και αφορούσε τυχόν ευθύνες υπαλλήλου σχετικά με την είσπραξη τελών στον πρώην Δήμο Αλυζίας.

Το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (Ε.Δ.Ε) στάλθηκε σήμερα, όπως προβλέπεται από τον νόμο, στην α) Εισαγγελία Πρωτοδικών Λευκάδας, β) Υπουργείο Εσωτερικών και γ) Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου (Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Λειτουργίας- Διεύθυνση Διοίκησης), για περαιτέρω ενέργειες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad