Πρωταγωνιστής ο Α.Σ. Αστακού στους αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διεξήχθησαν στην Αρχαία Ολυμπία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Ιουνίου 2013

Πρωταγωνιστής ο Α.Σ. Αστακού στους αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διεξήχθησαν στην Αρχαία Ολυμπία

ΠΕΝΤΕ ΧΡΥΣΑ, ΤΡΙΑ ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ και άψογες εμφανίσεις από τους μικρούς αθλητές ήταν ο απολογισμός για την ομάδα του Αστακού από τους φιλικούς αγώνες ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ που διεξήχθησαν το Σάββατο 1 Ιουνίου 2013.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε δύο επίπεδα. Στο μεν πρώτο επίπεδο συμμετείχαν κατά κύριο λόγο κατηγορίες παμπαίδων - πανκορασίδων και δεν υπήρχε νικητής αφού σκοπός ήταν η εμπειρία, η εξαγωγή συμπερασμάτων, η τόνωση της ψυχολογίας των αθλητών και η εξοικείωση τους με τους αγώνες.

Σε αυτή την κατηγορία για τον Αστακό έλαβαν μέρος οι εξής αθλητές : ΜΠΕΝΕΚΟΥ Ανδριάνα, ΣΟΜΠΟΛΟΣ Ιωάννης, ΤΖΟΒΟΛΑΣ Ευστάθιος, ΣΑΒΒΑΣ Θέμης, ΣΑΒΒΑ Ιωάννα, ΣΟΜΠΟΛΟΥ Ίριδα και ΑΡΓΥΡΗ Αλεξάνδρα, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άριστα αφήνοντας πάρα πολύ καλές αγωνιστικές εντυπώσεις και έδειξαν ότι είναι έτοιμοι σιγά – σιγά να ενσωματωθούν στην κυρίως αγωνιστική ομάδα.

Στο δεύτερο επίπεδο οι αγώνες διεξήχθησαν κανονικά στα πρότυπα των πρωταθλημάτων. Εκεί ο σύλλογος του Αστακού πρωταγωνίστησε αφού η έμπειρη αγωνιστική του ομάδα κυριάρχησε κατακτώντας 5 πρώτες θέσεις και 3 δεύτερες.

Αλλά εκτός αυτού οι αθλητές του Αστακού είχαν και θεαματικές αποδόσεις με ιδιαίτερες αγωνιστικές στιγμές τα νόκ άουτ που πέτυχαν οι δύο ταλαντούχες αθλήτριες ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά στον 3ο αγώνα της και ΜΕΝΤΗ Ράνια στον πρώτο αγώνα της.

ΠΡΩΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ: ΠΟΥΛΑΚΗ Χαρά, ΜΕΝΤΗ Ράνια, ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ Μάριος, ΜΠΕΝΕΚΟΣ Δημήτριος και ΤΖΟΒΟΛΑΣ Γεώργιος

ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ: ΚΟΝΙΩΣΗ Γεωργία, ΖΟΥΛΑ Κων/να και ΜΑΡΙΝΟΣ Μιχάλης

Επόμενος στόχος του Αστακιώτικου συλλόγου είναι η συμμετοχή στους αγώνες KICK BOXING στους οποίους θα λάβει μέρος ο αθλητής ΠΕΦΑΝΗΣ Μάκης. Στους αγώνες αυτούς θα συμμετέχουν μόνο επίλεκτοι αθλητές και θα διεξαχθούν την 15 Ιουνίου 2013 στα Ιωάννινα.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad