Νέα απάντηση του Δ. Ξηρομέρου στον κ. Π.Χολή: "Εμείς απαντάμε με επίσημα στοιχεία και ο κ. Χολής με συκοφαντίες, ανακρίβειες και αερολογίες" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιουλίου 2013

Νέα απάντηση του Δ. Ξηρομέρου στον κ. Π.Χολή: "Εμείς απαντάμε με επίσημα στοιχεία και ο κ. Χολής με συκοφαντίες, ανακρίβειες και αερολογίες"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός,15/07/2013

Δεν πέρασαν παρά μόνο 3 εικοσιτετράωρα για να έλθει η πλήρης επιβεβαίωση σε αυτά που αναφέραμε στο τελευταίο Δελτίο Τύπου περί «κακόπιστης κριτικής, συκοφαντιών και απαράδεκτων υπονοούμενων»

Ο κ.Παναγιώτης Χολής εξέδωσε νέο ανακοινωθέν και με τίτλο που ο ίδιος έβαλε «Με απειλούν με μηνύσεις επειδή έγραψα επώνυμα την άποψη μου».

Θέλει δηλαδή ο κ.Χολής να πείσει τους αναγνώστες ότι αυτός είναι ο καλός, ο ηθικός και έντιμος πολίτης που λέει την άποψή του και «αποκαλύπτει», και από την άλλη η κακή Δημοτική Αρχή, η εξουσία και το κατεστημένο που τον «κυνηγάει» με μηνύσεις. Φυσικά δεν έχει ισχύει κάτι τέτοιο, αφού έχουμε δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν μας ενοχλεί η κριτική όσο σκληρή και αν είναι, αλλά η συκοφαντία και τα απαράδεκτα υπονοούμενα για την τιμή και την υπόληψη μελών της δημοτικής αρχής, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την διαχείριση του δημοσίου χρήματος.

Έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε και το τελευταίο ευρώ και δεν θα αφήσουμε κανέναν κ. Χολή να βάζει την «λάσπη στον ανεμιστήρα» σπιλώνοντας αθώους ανθρώπους.

Στην τελευταία ανακοίνωση του ο κ.Χολής αναφέρει ότι υπάρχει ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, υπεύθυνος για Ευρωπαϊκά προγράμματα που αμείβεται με 35.000 ευρώ το χρόνο!!! Ποιος είναι αυτός κ.Χολή; Πείτε στους δημότες το ονομά του και τα στοιχεία πληρωμής που έχετε. Φυσικά και δεν θα το κάνετε γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει τέτοια αμοιβή. Είναι ένα τεράστιο ψέμα που ο «έντιμος» κύριος Χολής, ο άνθρωπος της «διαφάνειας» δεν είχε κανέναν ηθικό φραγμό να το γράψει στην ανακοινωσή του.

Χωρίς λοιπόν περίσκεψη και χωρίς ντροπή, ο κ.Χολής κατασυκοφάντησε αφενός την δημοτική αρχή, για την όποια υπονοεί ότι κατασπαταλεί άσκοπα το δημόσιο χρήμα, και αφετέρου τους ειδικούς συνεργάτες του Δημάρχου, νέα μορφωμένα και αξιόλογα παιδιά που εργάζονται σκληρά.

Αυτό είναι το νέο ήθος που ευαγγελίζεστε στα δημοτικά μας δρώμενα κ.Χολή;; Και δεν έχετε ούτε το θάρρος, ούτε τη γενναιότητα- χαρακτηριστικά των Ξηρομεριτών- να ζητήσετε δημόσια συγνώμη. Σας αφήνουμε στην κρίση των συνδημοτών μας.

Σχετικά τώρα με τα έργα και συγκεκριμένα με την χρηματοδότηση από το ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ των Παιδικών Χαρών, επειδή παραποιείται εσκεμμένα ότι γράψαμε, τις παρεμβάσεις τις βαφτίζεται μικρό-επισκευές, τα ξαναγράφουμε κυρίως όχι για να πείσουμε εσάς, αλλά για να γνωρίζει ο κόσμος.

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ-ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΙΟΙΣΗ ΙSO

ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ ΜΥΤΙΚΑ-ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΙΗΣΗ ISO

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ –ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΜΠΑΜΠΙΝΗΣ –ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ –ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ –ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ (ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ) ΑΛΛΑΓΕΣ
ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ –ΚΑΝΔΗΛΑΣ –ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ (ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΦΥΤΕΙΩΝ- ΕΞ’ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ (ΣΤΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ) ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΙΒΙΟ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ- ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΛΟΓΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΙΤΩΝ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΘΕΣΕΙ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ Τ.Κ ΒΑΡΝΑΚΑ- ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΟΡΓΑΝΩΝ

Επίσης έγινε αλλαγή οργάνων σε όλες τις υφιστάμενες Παιδικές Χαρές των Τ.Κ

Έγιναν ακριβώς ότι προέβλεπαν οι μελέτες και οι τεχνικές περιγραφές στο συγκεκριμένο φάκελο του Πράσινου Ταμείου, και όλα τα στοιχεία έχουν σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ΓΙΑ ΕΛΕΧΓΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ.

Σε ότι αφόρα τον ισχυρισμό σας ότι δεν γίνονται δημοπρασίες σας ενημερώνουμε (για μια ακόμη φορά πιάνεστε ανενημέρωτος) ότι μόνο για το 2013 έγιναν οι εξής δημοπρασίες:

  • Προμήθεια Ηλεκτροκινητήρων και αντλιών για τις Δ.Ε Αστακού και Αλυζίας
  • Προμήθεια Καύσιμων και για τις τρεις Δ.Ε Αλυζίας, Αστακού και Φυτειών
  • Έργο κατασκευής μαντρότοιχου Νεκροταφείου Δ.Κ Αστακού
  • Αποκομιδή απορριμμάτων για την Δ.Ε Αστακού
  • Αγροτική οδοποιία Δήμου Ξηρομέρου
  • Κατασκευή τοιχείου αντιστήριξης, διαπλάτυνση γεφυριών παραλιακής οδού κύριας εισόδου Μύτικα
Εδώ θα πρέπει να σταθούμε στην ολοκλήρωση της πολύ σημαντικής δημοπρασίας για την αποκομιδή απορριμμάτων στην Δ.Ε Αστακού, ένα πρόβλημα πολλών ετών για την πόλη του Αστακού αλλά και για τις Τ.Κ που ανήκουν στην Δ.Ε Αστακού λύθηκε οριστικά.

Σχετικα τώρα με το προβλημα της υδρεύσεως στην Τ.Κ Αρχοντοχωρίου, σας ενημερώνουμε (για μια ακόμη φορά ανενημέρωτος) ότι αν είχατε διαβάσει το Τεχνικό μας Πρόγραμμα θα διαπιστώνατε ότι υπάρχει κωδικός που αναφέρει: «Αγορά ακινήτου μετά γεωτρήσεως για εμπλουτισμό της ύδρευσης της Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου.» με το ποσό των 50.000 ευρώ. Είναι γνωστό και το ξέρουν καλύτερα από τον καθένα αυτό οι κάτοικοι της Τ.Κ Αρχοντοχωρίου ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα υπάρχει εδώ και παρά πολλά χρόνια.

Η σημερινή Δημοτική αρχή στα δυόμισι αυτά χρόνια κάνει ότι μπορεί για δώσει λύση. Οι φάκελοι για τους περιβαλλοντικούς όρους των γεωτρήσεων της Άνω Κανδήλας έχουν προ καιρού κατατεθεί από τον αρμόδιο μελετητή, και αναμένουμε και από εκεί αποτελέσματα. Επίσης έχουν ανατεθεί οι μελέτες για την αξιοποίηση των πηγών του Παλιού Βάρνακα. Στα δυόμισι αυτά χρόνια κύριε Χολή και κύριοι ανώνυμοι σχολιαστές η Δημοτική Αρχή Ξηρόμερου προσπαθεί να βάλει τις βάσεις για να λυθεί οριστικά το πρόβλημα της ύδρευσης στο Αρχοντοχώρι αλλά και σε όλη την Αλυζία.

Τέλος, με τα άλλα έργα που αναφέρετε, σας απαντάμε ότι μακάρι να μπορούσαμε να τα υλοποιήσουμε όλα. Αν δεν έχετε καταλάβει σε ποια εποχή βρισκόμαστε, λυπούμαστε αλλά είναι δικό σας πρόβλημα. Μαγικό ραβδί δεν διαθέτουμε παρά μόνο διάθεση και όρεξη για σκληρή δουλειά.

Κύριε Χολή,

Δεν προσπαθούμε να πείσουμε εσάς, αλλά τους δημότες μας. Είμαστε σίγουροι ότι κάτι άλλο «στραβό» θα ανακαλύψετε….. σας αφήνουμε στο δρόμο της εξερεύνησης...

Για μας η τακτική σας είναι ξεπερασμένη. Τα υλικά σας παλιά και φθαρτά. Δεν κομίζετε κάτι το καινούργιο απλώς έχετε φορέσει την «μάσκα» του «διαφορετικού» και του «ηθικολόγου». Ο αληθινός σκοπός σας, δυστυχώς για εσάς, αποκαλύφθηκε. Γι αυτό λοιπόν δεν πρόκειται να ασχοληθούμε ξανά μαζί σας…..

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad