Ο Αστακός στο πρόγραμμα της 25ης Reggata φιλίας “Appuntamento in Adriatico e Ionio” - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Ιουλίου 2013

Ο Αστακός στο πρόγραμμα της 25ης Reggata φιλίας “Appuntamento in Adriatico e Ionio”

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγρίνιο 10 Ιουλίου 2013

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Assonautica Italiana και το Forum των Επιμελητηρίων της Αδριατικής & του Ιονίου διοργανώνουν τη 25η Reggata φιλίας "Appuntamento in Adriatico e Ionio". Μετά την επιτυχημένη περσινή εκδήλωση οι διοργανωτές θέλοντας να ευχαριστήσουν για την εξαιρετική φιλοξενία που επιφύλαξαν οι φορείς και οι πολίτες του Αστακού & της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου στα ιστιοπλοϊκά σκάφη, αποφάσισαν να βάλουν επίσημα στο ημερολόγιο πλοήγησης της φετινής Reggata το λιμάνι του Αστακού (13 Ιουλίου) και του Μεσολογγίου (14 Ιουλίου).

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του διήμερου, σε συνεργασία με το Δήμο Μεσολογγίου, το Δήμο Αστακού, το Λιμενικό Ταμείο Αιτωλοακαρνανίας, το Λιμεναρχείο Μεσολογγίου και Αστακού διοργανώνουμε στο Λιμάνι του Αστακού το Σάββατο 13 Ιουλίου 2013 και ώρα 20.30 εκδήλωση με λαογραφικούς χορούς και γευσιγνωσία τοπικών εδεσμάτων και την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 και ώρα 19.00 συνέντευξη τύπου στο χώρο του Λιμενικού Ταμείου, με την επισημοποίηση της ένταξης του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην Assonautica EuroMediterranea, επίσκεψη της αντιπροσωπείας στο αρχαίο Νεώριο και στη συνέχεια στο αρχαίο θέατρο Οινιαδών ώστε να παρακολουθήσουν την παράσταση του έργου «Ειρήνη», κωμωδία του Αριστοφάνη. 

Την επομένη, Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον «Κήπο των Ηρώων» και στην Πινακοθήκη, οπού θα υπάρξει και συνάντηση με τον Δήμαρχο της Ι. Π. Μεσολογγίου.

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad