Δήλωση δημάρχου Ξηρομέρου σχετικά με την ανακοίνωση των βάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Αυγούστου 2013

Δήλωση δημάρχου Ξηρομέρου σχετικά με την ανακοίνωση των βάσεων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Πυθαγόρας Σαμάρας με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. της χώρας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να συγχαρώ θερμά όλους τους νέους και τις νέες του Ξηρομέρου που πέτυχαν να εισαχθούν σε κάποιο ανώτατο και ανώτερο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας μας και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία και καλή τύχη στη ζωή τους, καθώς ανοίγονται πλέον μπροστά τους νέοι ορίζοντες για την επιστημονική τους κατάρτιση και την ατομική τους πρόοδο.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς αλλά και στους γονείς, των παιδιών, που με την συμπαράσταση και την πολύτιμη βοήθειά τους συνέβαλαν σε μεγάλο ποσοστό στην επιτυχία των νέων του δήμου μας.

Θέλω όμως να απευθυνθώ και σε όσους νέους και νέες, που παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν, δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή. Να είναι βέβαιοι ότι οι Πανελλαδικές εξετάσεις και η επιτυχία σε αυτές δεν αποτελεί την μοναδική ευκαιρία στη ζωή τους για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Η ζωή είναι γεμάτη δυσκολίες, προκλήσεις και σίγουρα θα έχουν πολλές ευκαιρίες για προσωπική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad