Η Κανδήλα κατέκτησε το ποδοσφαιρικό τουρνουά Αρχοντοχωρίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Αυγούστου 2013

Η Κανδήλα κατέκτησε το ποδοσφαιρικό τουρνουά Αρχοντοχωρίου

- H Κανδήλα κατέκτησε το ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχοντοχωρίου. 
- Νίκησε στον τελικό τον Βάρνακα με 4-2.

Σε έναν αγώνα που είχε συγκλονιστική εξέλιξη ο Α.Ο Κανδήλας επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι του Εθνικού Βάρνακα με 4-2. Προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 2-0 ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Βάρνακα ανέβασε την απόδοση της και ισοφάρισε σε 2-2. Μάλιστα είχε και ευκαιρίες να κάνει το 2-3, αλλά η ομάδα της πιο Κανδήλας πιο έμπειρη και σαφώς πιο έτοιμη με δυο αντεπιθέσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-2 και επικράτησε στα τελευταία λεπτά.

Είδαμε δυνατές μονομαχίες στο χωμάτινο τερέν του γηπέδου στο Αρχοντοχώρι που μας θύμισαν παλιές εποχές. Σε τέτοιους αγώνες όμως σημασία δεν έχει ποιος νίκησε αλλά η συμμετοχή. Τα παιδιά το ευχαριστήθηκαν, το διασκέδασαν και στο τέλος έκαναν και την σχετική πλάκα…. άλλωστε είναι φίλοι μεταξύ τους.

Να δώσουμε εδώ τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο Αρχοντοχωριτών «Η Ζωοδόχος Πηγή» που διοργάνωσε το ποδοσφαιρικό τουρνουά και έδωσε την ευκαιρία στους νέους της Αλυζίας, μετά από πολλά χρόνια, να μαζευτούν σε μια ποδοσφαιρική γιορτή. Συγχαρητήρια και για τις άλλες εκδηλώσεις που πραγματικά εντυπωσιάζουν. Φέτος το Αρχοντοχώρι πρωτοπορεί χάρη στα νέα παιδιά του χωριού που ανέλαβαν να δημιουργήσουν ξανά. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας…

Δείτε φωτογραφίες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad