Δωρεά Η/Υ και εκτυπωτή στο αγροτικό ιατρείο του Τ.Ο.Ε.Β. Χρυσοβίτσας από τον Α. Πανταζή - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Σεπτεμβρίου 2013

Δωρεά Η/Υ και εκτυπωτή στο αγροτικό ιατρείο του Τ.Ο.Ε.Β. Χρυσοβίτσας από τον Α. Πανταζή

Δωρεά έναν καινούριο Ηλεκτρονικό Υπολογιστή και εκτυπωτή, έκανε ο επιχειρηματίας Αποστόλης Πανταζής για τις ανάγκες του αγροτικού ιατρείου και του Τ.Ο.Ε.Β. Χρυσοβίτσας.

Με την κίνηση του αυτή ΕΡΧΕΤΑΙ να καλύψει το κενό της Πολιτείας και της Δημοτικής Αρχής.

Η τελετή παράδοσης και παραλαβής έγινε το Σάββατο το απόγευμα στο αγροτικό Ιατρείο της Χρυσοβίτσας παρουσία του Προέδρου της Τοπικής κοινότητας Σπύρου Δημ. Ζορμπά, του συμβούλου Ευθύμιου Κατσιγιάννη του Προέδρου του Τ.Ο.Ε.Β Γεράσιμου Σάββα και του Αντιπροέδρου του Συλλόγου Χρυσοβιτσάνων "Τα Κόροντα", Κώστα Γεωργούλα.


ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΩΝ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ "ΤΑ ΚΟΡΟΝΤΑ" και ΤΟ Τ.Ο.Ε.Β. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΘΕΡΜΑ

Ευχαριστούμε θερμά τον Συνδημότη μας Επιχειρηματία Κύριο ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ που είχε την ευγενή καλοσύνη να προσφέρει στο ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ του χωριού μας ένα ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ με ΕΚΤΥΠΩΤΗ πλήρες εξοπλισμένο που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ , ΤΟΥ ΤΟΕΒ (π.χ Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση φαρμάκων κ.λ.π.).

Η ενέργεια αυτή του Κύριου Πανταζή ΕΡΧΕΤΑΙ να καλύψει την πλήρη ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ της Πολιτείας και της Δημοτικής Αρχής για το χωριό μας και να αποδείξει ότι στο Ξηρόμερο υπάρχουν ακόμη και σήμερα άνθρωποι με Κοινωνική Ευαισθησία.

Αποστόλη σε ευχαριστούμε θερμά από καρδιάς.4 σχόλια:

  1. Θα μπορούσαμε να δούμε τα έγγραφα προς τον Δήμο που έστειλε ο Κοινοτάρχης που να αναλύουν την κατάσταση και να μας πει ποιες ενέργιες γίνανε από τον εκλεγμένο αντιπρόσωπό μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Δήμος εχει την εικόνα που πρέπει και γνωρίζει την κατάσταση στα κοινοτικά καταστήματα και στα αγροτικά ιατρεία και συγκεκριμένα απο την Χρυσοβίτσα πολλά έγγραφα και προτασεις που ποτέ δεν υλοποιήθηκαν ποτέ αλλά και ούτε απαντήθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΑΕΔ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ. ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΕΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad