Παναγιώτης Στάϊκος: Δρόμος Μπαμπίνης - Φυτειών από τα πυρόπληκτα - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Σεπτεμβρίου 2013

Παναγιώτης Στάϊκος: Δρόμος Μπαμπίνης - Φυτειών από τα πυρόπληκτα

Πριν λίγες μέρες, εγκαταστάθηκε εργολαβία και άρχισαν οι εργασίες αποκατάστασης οδικού δικτύου των πυρόπληκτων περιοχών Φυτειών - Μπαμπίνης προϋπολογισμού 780.000 €.

Η πίστωση είναι από το ειδικό ταμείο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών (ΕΤΑΕΑ) (πυρόπληκτα έτους 2007).

Με την παρούσα εργολαβία, σύμφωνα με τη μελέτη, κατασκευάζονται:.............

Ασφαλώς η χαρά μου ήταν μεγάλη, γιατί την εποχή αυτή 2007 ως Δήμαρχος Αστακού ήμουν εκείνος, ο οποίος απαίτησε από τον τότε Περιφερειάρχη αυτά τα χρήματα να πάνε γι’ αυτό τον σκοπό. Έφτασα στο σημείο να τους πω πως εάν δεν κάνετε αυτό το έργο δεν θέλουμε τα χρήματα και ας τα πάτε στην Αχαΐα ή την Ηλεία. Έτσι ήρθαν αμέσως μηχανικοί και συνέταξαν αυτή την μελέτη βάσει της οποίας εκτελείται έστω και με καθυστέρηση 6 ετών αυτό το έργο.

Επειδή όμως τα χρήματα ήταν 1.200.000 ΕΥΡΩ ζήτησα και έγινε μελέτη προϋπολογισμού 500.000 ΕΥΡΩ για την ασφαλτόστρωση του δρόμου από το Νεκροταφείο της Σκουρτούς μέχρι το σημείο που συναντιέται ο δρόμος που έρχεται από το Λιγοβίτσι με τον δρόμο Φυτειών –Μπαμπίνης.

Επειδή είδα στην προηγούμενη παρέμβασή μου για τα νερά, ορδές ανώνυμων πληρωμένων με 50ΕΥΡΑ συκοφαντών, δεν σκοπεύω να ανοίξω διάλογο μαζί τους. Όποιος θέλει επώνυμα να αμφισβητήσει ή να καταγγείλει προς το πρόσωπό μου ότι έχει να το κάνει.

Σε διαφορετική περίπτωση για ότι εγώ θεωρήσω συκοφαντικό, ψευδές ή ότι μειώνει την προσωπικότητας μου, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος, όχι μόνον εναντίον αυτών αλλά και των διαχειριστών οποιουδήποτε Blog που θα αναρτήσει ανώνυμους οχετούς.

Με εκτίμηση για το έργο που προσφέρετε στην κοινωνία και θερμές ευχαριστίες για την φιλοξενία.

Αστακός 28/9/2013

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad