Διεύθυνση Δασών Αιτ/νίας: Ενημέρωση κτηνοτρόφων - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Οκτωβρίου 2013

Διεύθυνση Δασών Αιτ/νίας: Ενημέρωση κτηνοτρόφων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γνωστοποιούμε στους κτηνοτρόφους της Π.Ε. Αιτωλ/νίας ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 26 του Ν. 4061/2012 (ΦΕΚ Α΄ 66) και με την αριθμ. 133356/3733/26-7-2013 Δ/γη του ΥΠΕΚΑ οι αποφάσεις κήρυξης των εκτάσεων ως αναδασωτέων με τους σχετικούς χάρτες που τις συνοδεύουν αποστέλλονται στον ΟΠΕΚΕΠΕ προκειμένου να εξαιρεθούν οι εκτάσεις αυτές από την οικονομική ενίσχυση που δίδεται στους κτηνοτρόφους που τις έβοσκαν πριν την πυρκαγιά αφού πλέον δεν θα βόσκονται.

Παράλληλα υπενθυμίζουμε οτι μετά την εκδήλωση δασικής πυρκαγιάς για την προστασία της καείσας δασικής έκτασης σύμφωνα με το άρθρο 117 παρ. 3 του Συντάγματος «αυτή κηρύσσεται υποχρεωτικώς αναδασωτέα με συνέπεια να απαγορευτεί και η βοσκή στην έκταση αυτή».



Ο Δ/ντής Δασών Αιτ/νίας
Νικήτας Δ. Μάζης MSc
Δασολόγος με Β΄βαθμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad