Ήττα εκτός έδρας με 0-2 για τον Ηρακλή Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Οκτωβρίου 2013

Ήττα εκτός έδρας με 0-2 για τον Ηρακλή Αστακού

Ηττήθηκε τελικά ο Ηρακλής μέσα στο γήπεδο της Ναυπάκτου από τον πρωτοπόρο Ναυπακτιακό Αστέρα με 2-0.

Ο Ηρακλής μπήκε δυναμικά στον αγώνα , έπαιξε καλά, κοίταξε τον ισχυρό του αντίπαλο στα μάτια και μέσα στην έδρα του παρόλο που από το 58' έπαιζε με 10 παίκτες, εν τούτοις δε κατάφερε να αξιοποιήσει τις ελάχιστες πλην μεγάλες ευκαιρίες που είχε και συγχρόνως τα λάθη του του κόστισαν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Μόλις στο 3' λεπτό του αγώνα ο Μ.Κοντοζήσης πάγωσε το γήπεδο χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον ροπαλοφόρο όταν σε ένα μπάσιμό του προς την μικρή περιοχή του Ναυπακτιακού έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ χτυπώντας τελικά η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Ο Ναυπακτιακός όμως στο 6' λεπτό απάντησε με γκολ του Καλαβρουζιώτη μετά από λάθος της άμυνας των παικτών του Ηρακλή.

Στο 11' αντίκρισε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Θ.Χρέλια ο Σ.Κοτσίνης μετά από μια φάση με σκληρό φάουλ πάνω σε αντίπαλό του.

Ο Ηρακλής στην συνέχεια και μέχρι το 28' περίπου παρακολουθούσε επιθετικό μονόλογο των αντιπάλων του προσπαθώντας να συνέλθει οργανωτικά ενώ οι άμυνες του ανταποκρίνονταν στις επελάσεις των Ναυπάκτιων.

Στο 29' ο Ηρακλής με τον Ο.Ταφάνι έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ όταν από δεξιά της μικρής περιοχής του Ν.Αστέρα ο παίκτης του Ηρακλή σούταρε από κλειστή γωνία προς το τέρμα κι έσωσε τελικά ο Πετσίνης την ομάδα του από βέβαιο κίνδυνο σε κόρνερ.

Στο 40' ο Ν.Αστέρας έκανε το τελικό 2-0 μετά από κεφαλιά του πολύ καλού Καλαβρουζιώτη.


Στο 2ο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58' ο Ι.Γκάτσης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή μετά από φραστικό επεισόδιο του παίκτη με τον ρέφερι. Ο Ηρακλής από το σημείο εκείνο αναγκάστηκε να περιορισθεί σε αμυντικά καθήκοντα ενώ με αντεπιθέσεις προσπαθούσε να απειλήσει τον ισχυρό του αντίπαλο.

Στο 72' χάθηκε πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Ναυπακτιακό όταν σε άστοχη απόκρουση του τερματοφύλακα των Αστακιωτών η μπάλα πέρασε παράλληλα με την γραμμή της εστίας , οι παίκτες του Ηρακλή έδιωξαν τη μπάλα βεβιασμένα, εκείνη έφτασε σε παίκτη του Ν.Αστέρα και με σουτ σε σχεδόν αφύλακτη εστία δε μπόρεσε να σκοράρει πετώντας την μπάλα πολύ ψηλά άουτ.

Ο σκληροτράχηλος Ηρακλής όμως πάλεψε με ψυχή μέχρι τέλους , αν και με 10 παίκτες έχασε στο 89' πολύ μεγάλη ευκαιρία να μειώσει το σκορ όταν σε μπάσιμο του Δ.Βότση από αριστερά ο τελευταίος έστρωσε πάσα στον δαιμόνιο Μ.Κοντοζήση κι εκείνος έπιασε δυνατό σουτ αποκρούοντας εξ επαφής ο τερματοφύλακας της Ναυπάκτου.

Καλή η διαιτησία του Θ.Χρέλια και των βοηθών του Ι.Αντωνόπουλου και Γ.Σπυριδόπουλου.



ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: (1) Πετσίνης Α. , (2) Καζάνας Λ. , (3) Βρούσαι Μ. , (4) Καρτσακλής Α. , (5) Σωτηρόπουλος Α. , (6) Ζαχαρόπουλος Α. , (7) Καραγιάννης Ι. , (8) Γεωργακόπουλος Ν. , (9) Καλαβρουζιώτης Θ. , (10) Ψυχογιός Κ. , (11) Μυτιλήνης Σ.

ΗΡΑΚΛΗΣ: (1) Γιαννούτσος Γ. , (2) Μπεκατώρος Χ. , (3) Βότσης Δ. , (4) Παπαζήσης Ι. , (5) Γκάτσης Ι. , (6) Τafani O. , (7) Kοτσίνης Σ. , (8) Λιβάνης Β., (9) Κοντοζήσης Μ. , (10) Κοτρότσος Γ., (11) Μπαρμπαρούσης Δ.

ΑΛΛΑΓΕΣ:
Για τον ΑΣΤΕΡΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Στο 68’ ο Καραγιάννης Ι. αντικαταστάθηκε από τον Σταυρόπουλο Α. , στο 75' ο Ζαχαρόπουλος Α. από τον Θεοχάρη Γ. και στο 81’ ο Καλαβρουζιώτης Θ. από τον Πεκέζ .

Για τον ΗΡΑΚΛΗ: στο 43’ ο Μπαρμπαρούσης Δ. αντικαταστάθηκε από τον Τριάντη Σ. , στο 60' ο Παπαζήσης Ι. από τον Χάνδρα Δ. και στο 85' ο Μπεκατώρος Χ. από τον Κουτσολάμπρο Δ.

πηγή: hraklhsast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad