Επίλυση προβλημάτων και ενίσχυση σχολικών μονάδων από τον Δήμο Ξηρομέρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

29 Νοεμβρίου 2013

Επίλυση προβλημάτων και ενίσχυση σχολικών μονάδων από τον Δήμο Ξηρομέρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αστακός, 29/11/2013

Η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού και Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνα Κουμανδράκη Σαμαρά επισκέφτηκε σήμερα, 29/11/2013, το Δημοτικό Σχολείο Χρυσοβίτσας.

Η κα. Σαμαρά παρέδωσε στον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου ένα πολυμηχάνημα (fax, εκτυπωτής, σαρωτής (scanner), φωτοτυπικό), εργαλείο πολύτιμο και αναγκαίο για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας.

Επίσης η κα Σαμαρά είχε παραδώσει προ ημερών έναν καινούργιο ηλεκτρονικό υπολογιστή στο Δημοτικό Σχολείο Βάρνακα που ήταν απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία του.


Με αφορμή την επίλυση προβλημάτων και την ενίσχυση των σχολικών μονάδων η κα. Σαμαρά προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 
«Η δημοτική αρχή Ξηρομέρου έχει θέσει ως πρώτη προτεραιότητα τα θέματα Παιδείας. Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η πατρίδα μας, όπως όλοι οι δημότες γνωρίζουν, σε ότι αφορά τα σχολεία μας δεν κάνουμε εκπτώσεις…. Και το αποδεικνύουμε καθημερινά αυτό. Έχοντας άριστη συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων και τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων δίνουμε λύσεις στα προβλήματα και συμβάλουμε αποφασιστικά στην εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Είμαστε κοντά στην εκπαιδευτική κοινότητα, δίπλα στους μαθητές, στους γονείς και τους δασκάλους. Στεκόμαστε αρωγοί στην δύσκολη προσπάθεια που καταβάλουν, και συνοδοιπόροι στον κοινό μας στόχο: Ένα σχολείο σύγχρονο και δημιουργικό».

1 σχόλιο:

  1. KAΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΚΥΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ . ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad