Π. Στάικος: Απάντηση για τα εγκαίνια του δρόμου Κουβαρα-Φυτείες-Μπαμπίνη στον Α.Μακρυπίδη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Νοεμβρίου 2013

Π. Στάικος: Απάντηση για τα εγκαίνια του δρόμου Κουβαρα-Φυτείες-Μπαμπίνη στον Α.Μακρυπίδη

Αγαπητέ κύριε Ανδρέα Μακρυπίδη

Μιλήσατε για την σημασία του έργου έναρξη των εργασιών για την κατασκευή του οδικού δικτύου του κεντρικού Ξηρομέρου «Κουβαράς – Φυτείες – Αστακός» και τα εγκαίνια φιέστα που πήγατε κάποιοι να κάνετε. Δεν φαίνεται να ξεχνιούνται εύκολα οι παλαιοκομματικές νοοτροπίες, οι οποίες έφεραν το ΠΑΣΟΚ στο σημείο να κινδυνεύει να μη βγάλει ούτε έναν Ευρωβουλευτή, όπως δήλωσε πριν από λίγες ημέρες ο φίλος σας ο Πάγκαλος.

Ξεχνάτε ότι υπήρχαν και θεσμοί, ότι υπήρχε το Νομαρχιακό Συμβούλιο με Νομάρχη τον Θύμιο τον Σώκο, το Δημοτικό Συμβούλιο Φυτειών με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Τζαχρίστα και το Δημοτικό Συμβούλιο Αστακού με Δήμαρχο τον Παναγιώτη Στάϊκο, που από κοινού δώσαμε αγώνες για να ενταχθεί το εν λόγω έργο στο ΕΣΠΑ, για το οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι είχαμε και την δική σας συμπαράσταση.

Ξεχνάτε ότι το εν λόγω έργο είχε Δημοπρατηθεί και Ανατεθεί στον εργολάβο από το 2010 και δεν ξεκίνησε τότε λόγω της οικονομικής κρίσης.

Ξεχνάτε επίσης ότι το έργο αυτό είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ, όταν Κυβέρνηση ήταν η Νέα Δημοκρατία και ακλούθησαν οι μελέτες για να φθάσουμε στην Δημοπράτηση και ανάθεση το 2010, που Κυβέρνηση ήταν το ΠΑΣΟΚ .

Αυτοί που έστειλαν τις Προσκλήσεις για τα εγκαίνια, έδειξαν μικροψυχία για να μην ειπώ αμετροέπεια.

Καλά το καταλαβαίνω να μην στείλουν πρόσκληση σε εμένα, αλλά στον πρώην Νομάρχη κύριο Σώκο, αυτό πάρα είναι ΧΟΝΤΡΟ. Και το έφερε ο διάβολος την ημέρα και την ώρα εκείνη, αφού κάποιος φίλος με είχε πάρει τηλέφωνο και μου είπε για τα εγκαίνια, ενώ πίναμε τον καφέ μας με την γυναίκα μου μαζί με κάποιους φίλους σε μια παραλιακή καφετέρια στον Μύτικα, εμφανίστηκε και ο πρώην Νομάρχης με την γυναίκα του και κάποιους φίλους του και τον ενημέρωσα για την ευγένεια των υπευθύνων να μην τον καλέσουν και εκείνο, ο οποίος γέλασε. Δείχνοντας όμως με τον τρόπο που γέλασε την αηδία που ένοιωθε.

Βέβαια ο κόσμος σας γύρισε τη πλάτη και ήσασταν τρείς κι ο κούκος.

Θα συνιστούσα λοιπόν σε κάποιους, αντί να κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα, να τρέξουν μέχρι να ιδρώσει ο κώλος τους, όπως τρέξαμε ο κύριος Σώκος και εγώ (βάζοντας χρήματα και οι δυο φορείς, Νομαρχία και Δήμος Αστακού) και ασφαλτοστρώθηκε το τμήμα Μπαπμίνη- Μαχαιρά -Τσαπουρνιά, για να ασφαλτοστρωθεί και το τμήμα από την Παναγία στο Βασιλόπουλο μέχρι τον Αστακό, το οποίο είχε ασφαλτοστρωθεί πριν από 30 χρόνια όταν ήταν Νομάρχης ο Βαγγέλης Γιανακούλιας, γιατί διαφορετικά το έργο που εγκαινιάσατε θα είναι κουτσό .

Αστακός 5/11/2013

Ευχαριστώ για την φιλοξενία
Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην  ΔΗΝΑΡΧΟΣ  ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad