Κώστας Μπαρμπαρούσης: Κάτω τα χέρια από την Χρυσή Αυγή (video) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Δεκεμβρίου 2013

Κώστας Μπαρμπαρούσης: Κάτω τα χέρια από την Χρυσή Αυγή (video)

O Συναγωνιστής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης από το βήμα της βουλής κατήγγειλε την χούντα Βενιζέλου - Σαμαρά που έχει εξευτελίσει κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας.

Σήμερα το πρωί με άνωθεν εντολές η αντιτρομοκρατική εισέβαλλε στις οικίες των βουλευτών Γερμενή, Ηλιόπουλο και Μπούκουρα πετώντας στο δρόμο τις οικογένειες τους. Δεν υπάρχει κανένα επιβαρυντικό στοιχείο εις βάρος της Χρυσής Αυγής και με άθλια μέσα προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους νόμιμους εκλεγμένους βουλευτές. Το Εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα δεν το σταματούν ούτε οι διώξεις, ούτε οι φυλακίσεις, ούτε οι δολοφονίες!

Κλείνοντας ο Συναγωνιστής Μπαρμπαρούσης είπε χαρακτηριστικά «Να είστε σίγουροι ότι έτσι δημοκρατικά θα σας φερθούμε και εμείς. Μόνο που εμείς θα έχουμε λόγο να το κάνουμε γιατί εσείς κλέψατε, είπατε ψέμματα, εξαπατήσατε τον ελληνικό λαό, υφαρπάξατε την ψήφο του και τον οδηγήσατε στην απελπισία και την αυτοκτονία. Γιατί εσείς είστε μια εγκληματική οργάνωση».

Δείτε το βίντεο:


 
 πηγή: xa-aitoloakarnanias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad