Νίκη με 4-0 για την Αναγέννηση Αστακού επί της ομάδας του Αρχοντοχωρίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Ιανουαρίου 2014

Νίκη με 4-0 για την Αναγέννηση Αστακού επί της ομάδας του Αρχοντοχωρίου

Νέα νίκη για την ομάδα της Αναγέννησης Αστακού, αυτή τη φορά επί της ομάδας του Αρχοντοχωρίου.

Η Αναγέννηση χωρίς πολύ καλή απόδοση κατάφερε να κερδίσει την αξιόμαχη ομάδα του Αρχοντοχωρίου με σκορ 4-0 χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο αρχηγός της ομάδας Κοτρότσος θόδωρος στο 4ο λεπτό και εκτέλεσε ο Σκουτέρης Οδυσσέας κάνοντας το 1-0.

Στη συνέχεια είχαμε ένα δυσάρεστο συμβάν οπού δυο παίκτες της Αναγέννησης (ΤΑΦΑΝΙ ΠΕΡΙ - ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) τραυματίστηκαν στο κεφάλι ύστερα από σύγκρουση και χρειάστηκε να κάνουν τρία ράμματα ο πρώτος και δεκατρία ο δεύτερος στο κεφάλι. Ο Σταμούλης μεταφέρθηκε αμέσως στο κέντρο υγείας γιατί το τραύμα του ήταν μεγάλο και βαθύ ενώ ο Πέρι συνέχισε το παιχνίδι και έκανε τα ράμματα στο τέλος του αγώνα.

Το ματς συνεχίστηκε και η ομάδα του Αστακού κατάφερε να πετύχει άλλα τρία γκολ με τους Κοτρότσο θόδωρο, Τριάντη Γιώργο και Σκουτέρη Οδυσσέα και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κου Παναγιωτόπουλου Δ. και των συνεργατων του.

Η διοίκηση της Αναγέννησης εύχεται στο ποδοσφαιριστή της ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ καλή θητεία μιας και παρουσιάζεται για τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και νιώθει την ανάγκη να τον ευχαριστήσει για την μέχρι τώρα προσφορά του στην ομάδα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ - ΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ - ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΣ - ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΤΑΦΑΝΙ ΟΛΣΙ - ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ - ΑΡΣΛΑΝΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ - ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ - ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΠΑΝΟΣ - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ - ΜΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ - ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad