Ευχές για το νέο έτος από τον Αλέξανδρο Λιβάνη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Ιανουαρίου 2014

Ευχές για το νέο έτος από τον Αλέξανδρο Λιβάνη

Αγαπητοί φίλοι, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλους.

Κάνοντας έναν απολογισμό για το 2013 πρέπει να πω ότι σε γενικές γραμμές δεν ήταν και τόσο καλή χρονιά για πολλούς από εμάς, αλλά σίγουρα ήταν μια άκρως ενδιαφέρουσα, με καλές αλλά και με δύσκολες στιγμές. Όλα βεβαίως είναι μέσα στη ζωή.

Προσωπικά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί μέσα στο 2013 γνώρισα πολλούς νέους ανθρώπους, πολύτιμους και εξαιρετικούς συνεργάτες.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι σημασία έχουν οι άνθρωποι και οι ζεστές ανθρώπινες σχέσεις. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Είναι ανεκτίμητα για εμένα και για την οικογένειά μου.

Θεωρώ ότι το 2014 θα είναι μια καλύτερη χρονιά για όλους μας. Το λέω γιατί βλέπω μερικά μικρά-μικρά σημάδια που μου δίνουν αισιοδοξία. Το 2014 θα είναι η χρονιά μεγάλων προκλήσεων για όλους. Παρά τα εμπόδια, αυτοί που θα δώσουν βάση και σημασία στις μικρές χαρές της ζωής θα έχουν και το προβάδισμα στις καρδιές μας.

Με τις σκέψεις αυτές, εύχομαι σε όλους το 2014 να είναι ένα ευλογημένο έτος με υγεία, χαρά, χαμόγελο, δύναμη και πολλές επιτυχίες προσωπικές και επαγγελματικές.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΤΑΚΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad