Η κτηματική υπηρεσία έκρινε παράνομα τα σκέπαστρα στην παραλία του Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Ιανουαρίου 2014

Η κτηματική υπηρεσία έκρινε παράνομα τα σκέπαστρα στην παραλία του Αστακού

Η κατασκευή των συγκεκριμένων σκέπαστρων (τα οποία βρίσκονται σε χώρο που ανήκει στην εποπτεία του λιμενικού ταμείου) άρχισε προ δεκαετίας όταν πολλά από τα μαγαζιά ανήκαν σε άλλη ιδιοκτησία και η κατασκευή τους πραγματοποιήθηκε από τους τότε ιδιοκτήτες μπροστά στα μάτια των λιμενικών(!) οι οποίοι σήμερα σε συνεργασία με την κτηματική υπηρεσία αποφάσισαν ότι είναι παράνομα!

Σήμερα λοιπόν ήρθαν έγγραφα-αποφάσεις από την κτηματική υπηρεσία για καταβολή χρηματικού ποσού ως αποζημίωση για την παράνομη χρήση αυτών, καθώς και εντολή κατεδάφισής τους εντός 30 ημερών από την ημερομηνία κοινοποίησης. Σε περίπτωση που δεν απομακρυνθούν εντός της προθεσμίας, συνεργεία από την περιφέρεια θ' αναλάβουν την κατεδάφισή τους!

Τα ερωτήματα που γεννιούνται πολλά, ανάμεσα στα οποία και τα παρακάτω:

- Γιατί επιτρέψατε στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να κατασκευάσουν αυτούς τους χώρους και να αναγκαστούν να ξοδέψουν τόσα χρήματα εκείνη την περίοδο από τη στιγμή που ήταν παράνομα; (Μήπως κάποιος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του;)
- Γιατί οι νέοι ιδιοκτήτες δεν ενημερώθηκαν και πληρώνουν κανονικά κάθε χρόνο το ποσό που τους αναλογεί για χρήση του χώρου στον οποίο υπάρχουν ΗΔΗ αυτά τα παράνομα σκέπαστρα;
- Η δημοτική αρχή ποια στάση κράτησε και ποια στάση θα κρατήσει;

πηγή: dragamesto.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad