Σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας με φορτηγό στο ύψος των διοδίων των Μαλγάρων - Δύο νεκρές φοιτήτριες - Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Ειδήσεις από τον Αστακό και την Αιτωλοακαρνανία

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Ιανουαρίου 2014

Σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αιτωλ/νίας με φορτηγό στο ύψος των διοδίων των Μαλγάρων - Δύο νεκρές φοιτήτριες

- Το σοβαρό τροχαίο έγινε λίγο πριν τις 16:00 στην εθνική οδό, στο ύψος των διοδίων των Μαλγάρων
- Περισσότεροι από 15 οι τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου
- Ο οδηγός της νταλίκας συνελήφθη
- Ο οδηγός του ΚΤΕΛ βαριά τραυματισμένος στα πόδια

Δύο νεαρές γυναίκες (σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, κάτω από 30 ετών) έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο, ενώ ο οδηγός του λεωφορείου, ακρωτηριάστηκε σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Οι πληροφορίες λένε, ότι το λεωφορείο που συγκρούστηκε με τη νταλίκα, ήταν γεμάτο με νέους ανθρώπους. Ανάμεσά τους, ήταν πολλοί φοιτητές, που επέστρεφαν στη Θεσσαλονίκη από την Αιτωλοακαρνανία, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Το τροχαίο συνέβη στο 2ο χιλιόμετρο, πριν τα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, όταν το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αγρινίου συγκρούστηκε με τη νταλίκα.

Σύμφωνα με τον Πύραρχο Κωνσταντίνο Πουλτίδη, που είναι επικεφαλής της επιχείρησης της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβατών, δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο και ο οδηγός του λεωφορείου έχει τραυματιστεί στα πόδια. Στο σύνολό τους, οι επιβάτες ήταν 27.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Παπαγιαννίδη, υπάρχουν 2 νεκρές γυναίκες κάτω των 30 ετών, 15 ελαφρά τραυματίες και ένας σοβαρά (ο οδηγός του λεωφορείου).

Δείτε το βίντεο του seleo.gr από το σημείο του τροχαίου:



Ο Χρήστος Λιούπας, Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, λέει στο NewsIT ότι το λεωφορείο έπεσε πάνω στη νταλίκα που προπορευόταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Στο σημείο δεν έβρεχε την ώρα του τροχαίου.

Ο Πύραρχος Πουλτίδης, διευκρινίζει στο NewsIT, ότι το λεωφορείο έπεσε στην πίσω δεξιά πλευρά της νταλίκας, η οποία έχει πινακίδες τουρκικές. Ενδεχομένως λοιπόν, οι νεαρές γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους, να κάθονταν στην μπροστινή πλευρά του λεωφορείου, η οποία μετά το τροχαίο "μπήκε" όλη μέσα.



Σύμφωνα με πληροφορίες από την Τροχαία, η νταλίκα ήταν σταματημένη στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης αλλά χωρίς αλάρμ και προειδοποιητικό τρίγωνο. Πάντως, ο Τούρκος οδηγός της νταλίκας έχει συλληφθεί.

Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης, στο σημείο πήγαν πάνω από 15 ασθενοφόρα.
Δύο λωρίδες κυκλοφορίας παραμένουν κλειστές και γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας, από τον κόμβο στο Κλειδί.

πηγή: newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad