Παναγιώτης Στάϊκος: Η απάντηση στον φίλο μου Ηλία - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Ιανουαρίου 2014

Παναγιώτης Στάϊκος: Η απάντηση στον φίλο μου Ηλία

Αγαπητέ Συνάδελφε και φίλε Ηλία

Παρά το γεγονός ότι έχεις καλή κλασική παιδεία και γνωρίζεις πολύ καλά τα φιλικά μου αισθήματα προς το πρόσωπό σου, ξεχνάς φαίνεται ότι ζούμε στην χώρα του Σοφοκλέους, με κορυφαίο έργο του την Αντιγόνη, η οποία προκειμένου να υπερασπιστεί την τιμή του αδελφού της, αγνόησε τον Νόμο της πολιτείας, δηλαδή του Βασιλιά της πολιτείας Κρέοντα, ο οποίος ήταν ο Νόμος και με τίμημα την ζωή της, υπακούοντας στους άγραφους Νόμους και την Συνείδησή της, έθαψε τον αδελφό της με τίμημα την ίδια την ζωή της.

Εγώ τους νόμους της πολιτείας όταν υπερβαίνω το όριο ταχύτητας τους παραβαίνω και πληρώνω το πρόστιμο (είμαι δυστυχώς ταχτικός πελάτης και δεν πήγα ποτέ μου να μου σβήσουν την κλήση. Στο ταχυδρομείο ξέρουν πόσες κλείσεις έχω πληρώσει για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας. Ή μήπως εσύ δεν έχεις υπερβεί το όριο ταχύτητας ποτέ σου;).

Επίσης όταν ένας καθηγητής της κόρης μου στην Αθήνα "βίαζε την ψυχή της κόρης μου" η οποία εκτός από άριστη μαθήτρια που σε όλες τις τάξεις προαγόταν με βαθμό 20 (το γνωρίζει αυτό η γυναίκα σου που τη είχε μαθήτρια) !!! , περνώντας με τη Πρώτη στην Ιατρική, αλλά και στην συνέχεια στην Φιλολογία, μιλώντας 5 γλώσσες και παραμένει και σήμερα ένα πολύ σεμνό κορίτσι, εγώ υπακούοντας στους άγραφους νόμους και παραβιάζοντας τους νόμος της πολιτείας τον έστειλα στο Νοσοκομείο για ένα μήνα , γράφοντας 22 μήνες φυλακή και πλήρωσα αδιαμαρτύρητα και 1 εκατομμύριο δραχμές με τους νόμους της πολιτείας της Αστικής Δημοκρατίας.

Τους άγραφους νόμους του Ξηρομέρου στα 34 χρόνια που ζω εδώ δεν τους παρέβηκα ποτέ και είμαι έτοιμος σαν την Αντιγόνη, προκειμένου να υπερασπιστώ την τιμή και την αξιοπρέπεια της οικογένειας μου και εμού , όχι απλά να πάω φυλακή, αλλά και να πεθάνω αν χρειαστεί. Αυτό ας το καταλάβουν καλά και οι πέτρες και χίλιες φορές ας μη βγω Δήμαρχος!!!

Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την νομολατρεία σου για την Αστική Δημοκρατία και τους νεοκομφορμισμούς σου, όταν πριν από λίγα χρόνια δήλωνες εξωκοινοβουλευτικά αυτόνομος και όχι στο 3% που λες ότι εκτοξεύτηκε!!!!!

Ή μήπως είναι η εξαργύρωση των γραμματίων στον Κουρουμπλή, στον Τσουκαλά, τον Φωτόπουλο και τα άλλα τα παιδιά για το Χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ που σου δώσανε, με αποτέλεσμα να γίνεις Βασιλικότερος του Βασιλέως.

Σου εύχομαι καλή εκτόξευση και καλή επιτυχία, για να τα λέμε στο Δημαρχείο.

Με φιλικούς χαιρετισμούς.

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad