Θρασύτατη ληστεία μέρα μεσημέρι σε κατοικία του Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιανουαρίου 2014

Θρασύτατη ληστεία μέρα μεσημέρι σε κατοικία του Αστακού

- Θρασύτατη ληστεία σε κατοικία του Αστακού μέρα μεσημέρι. 
- Τρεις οι δράστες, πιθανότατα αλλοδαποί
- Έδεσαν και φίμωσαν το θύμα

Θύμα ληστείας έπεσε χθες το μεσημέρι 40χρονη γυναίκα στον Αστακό, όταν δέχθηκε την επίθεση τριών ατόμων, και ενώ βρίσκονταν μόνη στο σπίτι της αφού απουσίαζαν τόσο ο άνδρας όσο και τα παιδιά της.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, οι τρείς άνδρες, πιθανότατα Αλβανοί την απείλησαν με κατσαβίδι και αφού την έδεσαν και την φίμωσαν αφαίρεσαν από το σπίτι περίπου 300 ευρώ και κοσμήματα και διέφυγαν πεζοί.

Αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις από άνδρες της ΟΠΚΕ και του Α.Τ. Αστακού και οι Αλβανοί εντοπίστηκαν να κινούνται προς την πλευρά του βουνού πίσω από τον Αστακό προς τον Καραϊσκάκη. Για τον λόγο αυτό ειδοποιήθηκε και η Α/Δ Ακαρνανίας που συμμετέχει επίσης στις αναζητήσεις με άνδρες από το Α.Τ. Κατούνας.

(πληροφορίες από: agrinionews/agriniopress) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad