Ο Αστακός σε 1' λεπτό (Δείτε βίντεο) - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Φεβρουαρίου 2014

Ο Αστακός σε 1' λεπτό (Δείτε βίντεο)

Ένα υπέροχο βίντεο ενός λεπτού με απίστευτη φωτογραφία, δημιούργησε η εταιρεία "Atlas Visual" για τον Αστακό. Το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο αναφέρει τα εξής:

"Ο Αστακός είναι μια παραθαλάσσια πόλη στη δυτική ακτή της Ελλάδας, βρίσκεται σε απόσταση 56 χλμ. από το Μεσολόγγι, στη Στερεά και Κεντρική Ελλάδα. Το χωριό ιδρύθηκε στην αρχαιότητα. Από τα αξιοθέατα που αξίζει να δείτε είναι τα μοναστήρια, το βυζαντινό κάστρο και ο αρχαιολογικός χώρος της αρχαίας πόλης. Υπάρχουν παραλίες με καταγάλανα νερά, απόμερους όρμους, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και διαμερίσματα προς ενοικίαση, ταβέρνες με φρέσκο ​​ψάρι και τοπικά προϊόντα. Από το λιμάνι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια για Ιθάκη και Κεφαλλονιά."

Απολαύστε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad