Παναγιώτης Στάϊκος: Να ποιος είναι ο κύριος ΚΥΡΤΣΗΣ - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Φεβρουαρίου 2014

Παναγιώτης Στάϊκος: Να ποιος είναι ο κύριος ΚΥΡΤΣΗΣ

Να ποιος είναι ο κύριος ΚΥΡΤΣΗΣ.

Αυτός ο κύριος ο οποίος δεν έχει καμιά σχέση με το Ξηρόμερο, φαίνεται πως έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του. Μπορεί να έχει κάνει λαμπρές σπουδές στην Ελβετία, αλλά αφού έκανε το λάθος να αφήσει το ηλεκτρονικό του ίχνος, στο οποίο με έχει φακελωμένο, αφού έχει όλη την αλληλογραφία μου στα Blogs της περιοχής, με αποτέλεσμα να τον «τσιμπήσω» πολύ εύκολα, δείχνει να μη διαθέτει ούτε το ένα δέκατο του IQ μου. Ξεκίνησε τις σπουδές του από το Τμήμα Μαθηματικών του Πολυτεχνείου της Ζυρίχης και συνέχισε με σπουδές κοινωνικών επιστημών στο Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης με κύρια κατεύθυνση κοινωνιολογία.

Γνωστικό του αντικείμενο Κοινωνιολογική Θεωρία.

Δεν έχει όμως μόνο χαμηλό IQ, αλλά είναι και ψεύτης, αφού έγραφε επί λέξει:

Αγαπητε Κυριε Σταικο,

Προσπαθηστε απλα με την απουσια σας να βοηθησετε τον τοπο,εαν πραγματικα σας ενδιαφερει.
Η παρουσια σας ηταν βαρετη και τωρα καταντα αηδιαστικη.
Υπαρχουν πολλα στοιχεια εις βαρος σας κυριε.

Α.ΚΥΡΤΣΗΣ
Πολιτικος επιστημονας
Δραγατσανιου 2 Αθηνα


5 Φεβρουαρίου 2014 - 7:53 μ.μ.

Δεν φαντάστηκε ο δυστυχής, ότι εγώ θα πήγαινα στην Αθήνα και θα αναζητούσα εάν ευρίσκεται στην Δραγατσανίου 2. Μόνο που στην Δραγατσανίου 2 υπάρχει μόνον το Υπουργείο Εσωτερικών. Εγώ ψάχνοντας βρήκα τον δρόμο στον οποίο δραστηριοποιείται, οποίος έχει το όνομα ενός διάσημου ανδρός της Αρχαιότητας και βρίσκεται λίγα μέτρα από το φροντιστήριο που πήγαινα για να περάσω στην Ιατρική. Το γραφείο 39 στον πέμπτο (5) όροφο!!!

Δεν πήγα εκεί για του δείξω το πραγματικό Ξηρόμερο, αλλά θα του φερθώ πολύ Ελβετικά, αφού τα περαιτέρω τα ανέλαβαν οι Δικηγόροι μου και ο Ταξίαρχος της δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κύριος Σφακιανάκης. Εκεί στα Δικαστήρια της Ευελπίδων θα δούμε πόσο αηδιαστικός είμαι και εάν είναι απειλή και εκβιασμός όταν λέει, ότι υπάρχουν πολλά στοιχεία εις βάρος μου (εκτός από την μήνυση έγινε και αγωγή, το ποσόν της οποίας θα διατεθεί για το κλειστό γυμναστήριο).

Εάν είχε οποιαδήποτε στοιχεία για κάποια παράνομη ενέργειά μου, ή κλοπή Δημοσίου Χρήματος έπρεπε να είχε πάει χθες στον Εισαγγελέα.

Βρήκα και άλλους που έκαναν το λάθος να αφήσουν ηλεκτρονικό ίχνος στα χυδαία και υβριστικά σχόλια που δημοσίευσε τον τελευταίο καιρό μόνο το ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS, ενώ τα άλλα Blogs της περιοχής, παρά το γεγονός ότι τους τα είχαν στείλει, δεν τα δημοσίευσαν .

Όταν συναντήθηκα δια ζώσης με τον διαχειριστή του ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS, μου έδωσε την εξήγηση, ότι έλειπε 10 ημέρες σε άδεια και τα παιδιά του Blog, δεν κατάλαβαν ότι δεν έπρεπε να τα δημοσιεύσουν και εγώ αποδέχθηκα την εξήγηση, παρά το γεγονός ότι είχα αντίθετη άποψη.

Όλα τα Blogs γράφουν: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου. Υβριστικά σχόλια, συκοφαντικά ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, δεν θα δημοσιεύονται.

Αγαπητέ φίλε διαχειριστή του ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS, εάν στο μέλλον δημοσιεύσετε σχόλιο, το οποίο εγώ θα θεωρήσω υβριστικό, συκοφαντικό και μειωτικό της προσωπικότητας μου, τότε είμαι υποχρεωμένος να πάρω και τα προηγούμενα και να πάω στον Εισαγγελέα να ζητήσω να σφραγιστεί το Blog, πράγμα που δεν επιθυμώ. Αυτό δεν είναι απειλή, αφού σιχαίνομαι τις απειλές!!! Όμως είμαι υποχρεωμένος να υπερασπιστώ την αξιοπρέπειά μου.

Αστακός 28/2/2014

Ευχαριστώ για την φιλοξενία

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad