Π. Στάϊκος: Η απάντησή μου σε αυτούς που με απειλούν με Οικονομικούς Επιθεωρητές και σε ότι άλλο λένε - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Φεβρουαρίου 2014

Π. Στάϊκος: Η απάντησή μου σε αυτούς που με απειλούν με Οικονομικούς Επιθεωρητές και σε ότι άλλο λένε

Αγαπητό παλληκάρι όχι μόνο δεν έχω αντίρρηση να μπει ένας, αλλά επαυξάνω να μπουν χίλιοι Επιθεωρητές, όπως λες από το 1982.

Όμως αυτό που εσύ χαρακτηρίζεις ,μέσα από τον φθόνο σου «από το κακό στο χειρότερο», η πλειοψηφία της κοινωνίας το χαρακτηρίζει μεγάλη πρόοδο και να είσαι βέβαιος, ότι θα το επιβεβαιώσει και στις επικείμενες εκλογές και τότε θα καταπιείς την γλώσσα σου.

Απαντώ λοιπόν και στον κύριο Γεωργαλή, τον οποίο επικαλείσαι, τον οποίο η κοινωνία δεν αποδέχτηκε εκλογικά δύο φορές, δίνοντάς του τόσο μικρά ποσοστά, που δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε ο ίδιος Δημοτικός Σύμβουλος (πάλι τα ίδια έλεγε) !!!

Όταν λοιπόν ανέλαβα το 1987 ο Αστακός είχε 10 λεπτά την ημέρα και φέραμε το νερό από τον Άγιο Δημήτριο!!!

Ο Αστακός δεν είχε Λύκειο και τα παιδιά πήγαιναν σχολείο σε κάτι αποθήκες και κατασκευάστηκε σύγχρονο Λύκειο, το οποίο μάλιστα έχει και μια από τις καλλίτερες σχολικές βιβλιοθήκες στην Ελλάδα!!!

Ο Αστακός δεν είχε Κοινοτικό Κατάστημα και η Κοινότητα στεγαζόταν σε ενοικιαζόμενο κτήριο!!!

Εμείς κατασκευάσαμε το σημερινό Δημαρχείο, το οποίο εκτός από το Δημαρχείο Ξηρομέρου, έχει και την μεγάλη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου και καλύπτει και τις ανάγκες του ΚΕΠ και της Εφορίας!!!

Έγινε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ στο Γυμνάσιο, το οποίο μεγάλωσε γενιές αθλητών και είναι η έδρα της ομάδας μπάσκετ του Αίολου!!!

Έγινε ο μόλος του Εσχατολάγκαδου, ο οποίος εξυπηρετεί πάνω από 100 σκάφη!!!

Στην συνέχεια έγιναν ο βιολογικός καθαρισμός, τα σφαγεία, η ύδρευση των Βλυζιανών, η δεύτερη γεώτρηση του Βασιλόπουλου, οι Ασφαλτοστρώσεις των δρόμων Βασιλόπουλου –Βελάς, Μπαμπίνης –Μαχαιρά-Τσαπουρνιά, Πρόδρομος –Γουριώτισσα, Αγράμπελα –Πηγάδια και ασφαλτοστρώθηκαν οι περισσότεροι δρόμοι σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα!!!

Άλλαξαν τα φωτιστικά σώματα σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα!!!

Αγοράστηκε το Νεοκλασικό, το οποίο αποτελεί στολίδι της Αρχιτεκτονικής μας Κληρονομιάς. Προμηθευτήκαμε 12 μηχανήματα σε μία τετραετία και παρέδωσα και 13 μελέτες με τεύχη δημοπράτησης και περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις!!!

Τοποθετήθηκε χλοοτάπητας στο γήπεδο του Ηρακλή και έγιναν γήπεδα 5Χ5, με χλοοτάπητα και πλαστικοποιημένα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ και τένις στα περισσότερα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Αστακού (να μη δείχνω τώρα φωτογραφίες. Αυτές όταν θα είναι η ώρα)!!!

Και πολλά άλλα μικρότερα, τα οποία δεν μπορείτε να δείτε εσύ και οι φίλοι σου, αφού σας έχουν τυφλώσει ο φθόνος και το κόμπλεξ προς το πρόσωπό μου.!!!

Όμως ο Μάης θα σας γιατρέψει!!!

Αστακός 5/2/2014

Dr ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad