Πρωταθλήτρια η Αναγέννηση Αστακού και άνοδος στη B' κατηγορία! - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Φεβρουαρίου 2014

Πρωταθλήτρια η Αναγέννηση Αστακού και άνοδος στη B' κατηγορία!

Όταν έχεις ένα μεγάλο χορηγό που ονομάζεται ΠΑΝΤΑΖΗΣ Ν. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ που σε στηρίζει σε όλους τους τομείς,

Όταν υπάρχει μια διοίκηση (ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΑΡΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΝΙΚΟΣ - ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΟΣ - ΤΑΜΙΑΣ: ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ - ΜΕΛΗ: ΡΗΓΑΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΝΙΦΟΡΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ - ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ) που με σεβασμό και στοχευμένα διαχειρίζεται τα οικονομικά και τα διοικητικά μιας ομάδας

Όταν υπάρχουν δυο προπονητές (ΜΠΟΤΣΙΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ - ΠΑΠΑΖΩΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ) με διάθεση και όρεξη για δουλειά,

ΚΥΡΙΩΣ οταν υπάρχουν 17 ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας με ταλέντο και τσαγανό (ΡΗΓΑΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ - ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΟΔΩΡΗΣ - ΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ - ΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΠΛΙΑΜΕΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ - ΤΡΙΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ - ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΠΑΝΟΣ - ΜΑΝΩΛΙΤΣΗΣ ΦΑΝΗΣ - ΜΕΝΤΗΣ ΝΙΚΟΣ - ΣΚΟΥΤΕΡΗΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ - ΑΡΣΛΑΝΙΔΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ - ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΖΩΗΣ - ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ) πλαισιομένοι με 6 έμπειρους και κυρίως καλούς χαρακτήρες "μεγάλους" ποδοσφαιριστές (ΚΟΤΡΟΤΣΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ - ΤΑΦΑΝΙ ΟΛΣΙ - ΚΟΥΝΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - ΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΟΣ - ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΑΝΔΡΟΝΙΚΟΣ) τότε η επιτυχία είναι δεδομένη και συνδεδεμένη με την:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ 3ου ΟΜΙΛΟΥ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ


Στο τελευταίο παιχνίδι η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ κατάφερε να κερδίσει την άνοδο στη Β' κατηγορία κερδίζοντας την ομάδα της ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ εκτός έδρας με σκορ 0-1. Η γηπεδούχος ομάδα με νίκη ή ισοπαλία θα διεκδικούσε στα μπαράζ την άνοδό της στη Β' κατηγορία ενώ η Αναγέννηση μόνο με νίκη θα έβγαινε πρώτη και πρωταθλήτρια και τελικά τα κατάφερε.

Σ' ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κατάφερε να επικρατήσει τόσο της σκληροτράχηλης Χρυσοβίτσας όσο και του κακού αγωνιστικού χώρου που δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της. Η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με υπέρμετρα δυνατά έως αντιαθλητικά μαρκαρίσματα που επέτρεψε και ο διαιτητής του αγώνα, προσπάθησε να αποσυντονίσει την Αναγέννηση χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Οι πιτσιρικάδες της φιλοξενούμενης ομάδας με τσαγανό αντιμετώπισαν την σκληρότητα του παιχνιδιού και κατάφεραν να φέρουν σε πέρας το έργο τους. Κατάφεραν να προηγηθούν στο πρώτο ημίχρονο με τον Αρσλανίδη Βαγγέλη ύστερα από άψογη συνεργασία με τον αρχηγό της ομάδας Κοτρότσο Θόδωρο και να κρτήσουν μεχρι το τέλος του αγώνα το προβάδισμα. Δημιούργησαν και δυο κλασσικές ευκαιρίες τετ α τετ για να τελειώσουν το ματς αλλά στην πρώτη μπερδεύτηκε ο Κοτρότσος με τον Αρσλανίδη και χάθηκε σπάνια ευκαιρία για το 0-2, όπως επίσης στο δεύτερο μέρος μόνος ο Κοτρότσος στο πέναλτι ύστερα από γύρισμα του Τριάντη και η μπάλα έφυγε ξυστά άουτ. Επίσης στο 80' του παιχνιδιού ο διαιτητής αρνήθηκε πεντακάθαρο πέναλτι στον Κοτρότσο που ανατράπηκε στην περιοχή και ενώ έβγαινε μόνος με τον τερματοφύλακα.

Οι γηπεδούχοι με γεμίσματα και αφού εξάντλησαν την σκληρότητά τους είχαν δυο ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσια χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε παίκτες προπονητές παράγοντες και φιλάθλους της Αναγέννησης αγκαλιά στο κέντρο του γηπέδου να πανηγυρίζουν την άνοδο στη Β' κατηγορία του νομού.

Αξίζουν συγχαρητήρια αυτά τα παιδιά που παρά την ηλικία τους αλλά και την αμφισβήτηση που δέχτηκαν όλη τη χρονιά δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν μια τόσο σημαντική επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad