Επιστολή αναγνώστη: «Ποιος τη ζωή μου, ποιος την κυβερνά.» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

11 Μαρτίου 2014

Επιστολή αναγνώστη: «Ποιος τη ζωή μου, ποιος την κυβερνά.»

Κι ενώ ο κόσμος καίγεται ……. Οι γυναίκες του Μύτικα κάνουν πάρτυ. Κάθε 15-20 μέρες το πολύ κάθε μήνα κάνουν πάρτυ. «Δημιουργικός τρόπος» να βγάλουν κάποια χρήματα για να τα διαθέσουν επίσης «δημιουργικά».

Στις 9 Μάρτη έγινε και ο καθιερωμένος ετήσιος χορός για τη «μέρα της γυναίκας». Αυτή τη φορά τίμησαν με την παρουσία τους και άντρες. Πολλά τα φαγητά, τα γλυκά και η περιποίηση από τα μέλη του συλλόγου άψογη.

Κάποιους τους «ξίνισε» η εμφάνιση επαγγελματία χορευτή πάνω στο τραπέζι. Προσωπικά το είδα ότι εκείνο το βράδυ ένα νεαρό παιδί έβγαλε ένα μεροκάματο που σίγουρα θα είχε άλλα όνειρα. Ο ξεπεσμός σε όλο του το μεγαλείο ήταν η παρουσία των υποψηφίων δημάρχων που ήρθαν να τιμήσουν τις γυναίκες του Μύτικα. Υποψήφιοι δήμαρχοι με τα επιτελεία τους και τους παρατρεχάμενούς τους. Ήταν και μια πολύ καλή ευκαιρία να «ψαρέψουν» και γυναίκες υποψήφιες που θα τιμήσουν το ψηφοδέλτιό τους.

«Τα κριτήρια αυστηρά»

«Το καλύτερο μπούτι, το καλύτερο στήθος».

Δεν τη «χέζεις» την ποιότητα; Ποιος νοιάζεται στις μέρες μας γι’ αυτήν. Ότι φάμε, ότι πιούμε κι ότι ….

Γυναίκες και άντρες του Μύτικα αντισταθείτε.

«Ποιος τη ζωή μου, ποιος την κυβερνά…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad