Η ανακοίνωση του Αίολου Αστακού για τα γεγονότα του Σαββάτου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

09 Μαρτίου 2014

Η ανακοίνωση του Αίολου Αστακού για τα γεγονότα του Σαββάτου

Η διοίκηση του Αίολου Αστακού με την παρακάτω ανακοίνωση, αναφέρεται στα γεγονότα του Σαββάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το Σάββατο 8 Μαρτίου η ομάδα μας ο ΑΙΟΛΟΣ πραγματοποιώντας μια μέτρια εμφάνιση ηττήθηκε από τον ΧΑΡΙΛΑΟ ΤΡΙΚΟΥΠΗ στο Μεσολόγγι με σκορ 80-63 .(Αν αυτό είναι ισοπεδωτικό σκορ τότε τα 102 – 85 και 67- 51 μέσα στον Αστακό δεν είναι ισοπεδωτικά;).

Το Δ.Σ συγχαίρει τους παίχτες για την προσπάθειά τους και γνωρίζει πως σε όλες τις ομάδες υπάρχουν κακές στιγμές. Είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα δικαιωθούν οι αγώνες μας. Ευχαριστούμε τους ΦΙΛΟΥΣ - ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ για την συμπαράσταση στην ομάδας μας και ζητάμε συγνώμη εκ μέρους των διοργανωτών για την αφιλόξενη μεταχείρισή τους.

Αυτή θα θέλαμε να είναι η ανακοίνωση του Δ.Σ. Δεν μπορούμε όμως να μην κοινοποιήσουμε μια σειρά γεγονότων τα οποία πληγώνουν κάθε φίλαθλο πνεύμα.

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες που γίναμε αποδέκτες αρκετών δημοσιευμάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για αφιλόξενη και τρομοκρατική συμπεριφορά από την ομάδα μας. Δεν απαντήσαμε γιατί το λάδι ζωπυρώνει τη φωτιά.

Σήμερα θα παραθέσουμε τα γεγονότα του Σαββάτου όχι κριτικά αλλά απλώς ενημερωτικά.

Στις 3.45 το απόγευμα φτάνουν στο γήπεδο του Μεσολογγίου ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της ομάδας του ΑΙΟΛΟΥ και ενώ χαιρετούν γνωστούς, ο εντεταλμένος πιτσιρικάς αρχίζει να επιτίθεται φραστικά και να διαλαλεί το ήθος και τον πολιτισμό που θα απολαμβάναμε στην συνέχεια. Φυσικό επόμενο ήταν να μην του απαντήσει κανείς γιατί όντως το Μεσολόγγι και ΙΣΤΟΡΙΑ και ΗΘΟΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ έχει, όμως αυτός ο μανδύας δεν μπορεί να καλύψει τους πάντες.

Στις 4.00 και λίγα λεπτά αρχίζουν να καταφτάνουν και οι πρώτοι φίλαθλοι του Αστακού και αποδίδοντας την οικονομική ενίσχυση που τους ζητούν εισέρχονται στο γήπεδο και μένουν στο χώρο της κερκίδας που τους υποδεικνύετε. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην πλειοψηφία τους είναι γυναικόπαιδα.

Με τον ερχομό της ομάδας κάποιοι θερμόαιμοι προπηλακίζουν τον προπονητή και μέρος των παιχτών χωρίς στο τέλος να γενικευτεί κάποια σύρραξη.

Ξεκινά η προθέρμανση των ομάδων και κάποιοι από την κερκίδα των Μεσολογγιτών από ενθουσιασμό και αυθορμητισμό καταφέρνουν με εκπληκτική ακρίβεια να πετάξουν χαρτάκια συνοδευόμενα από χαρτοταινίες ταμιακών μηχανών στο μισό γήπεδο όπου έκανε ζέσταμα ο ΑΙΟΛΟΣ. Μια χαρτοταινία βρήκε το σώμα αθλητή χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει κάκωση.

Το παιχνίδι ξεκινά και τα συνθήματα καλά κρατούν διανθισμένα ενίοτε και με ύβρεις που δεν εξαίρεσαν ούτε την Διαιτησία.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο φίλαθλοι ; (πως να τους χαρακτηρίσω) θυμήθηκαν ότι στο δεύτερο παιχνίδι στον Αστακό υπήρχε τραπεζάκι με καφέ νερό αναψυκτικά και παξιμαδάκια για όλους ελεύθερα, θέλησαν να ανταποδώσουν την φιλοξενία και έτσι φιλοδώρησαν τους φιλάθλους του Αστακού με χύμα καφέδες μισανοιγμένα μπουκάλια νερού και αναψυκτικά που δεν χρειαζόταν άλλο. Τυχερά ήταν τα μικρά παιδιά και οι γυναίκες, αυτοί απόλαυσαν τα περισσότερα.

Ταυτόχρονα οι πιο νταήδες έστειλαν μπουκαλάκια νερού και στον αγωνιστικό χώρο (αγνοώντας το καλό της ομάδας τους) αναγκάζοντας τους Διαιτητές να διακόψουν το παιχνίδι και να στείλουν τις ομάδες στα αποδυτήρια. Ύστερα από λίγα λεπτά επιστρέφουν οι ομάδες ξεκινά εκ νέου ο αγώνας της αγωνίας, του για το τι ακόμα θα συμβεί.

Πραγματικά το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό ακόμη και επιφανείς προσωπικότητες της τοπικής αυτοδιοίκησης συμμετείχαν εν χορώ σε ύβρεις αλλά και σε σόλο εκφωνήσεις κοσμητικών επιθέτων.

Κυρίαρχο σύνθημα "ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ".

Δεν πιστεύουμε ότι τα συνθήματα μπορούν να επηρεάσουν την έκβαση του αγώνα, ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ήταν καλύτερος και δίκαια νίκησε.Τα συνθήματα σε όλα τα γήπεδα είναι τα ίδια και οι πράξεις των φιλάθλων περίπου ίδιες κάπου πιο κόσμιες κάπου χειρότερες.

Το ήθος των διοικήσεων εναπόκειται στο κατά πόσο λειτουργούν κατευναστικά σε όλα αυτά και όχι εμπρηστικά.

Το ήθος των διοικήσεων αποτυπώνεται στην τήρηση των συμφωνημένων για την ομαλή και απρόσκοπτη τέλεση όλων των αγώνων.

To σφύριγμα της λήξης συνοδεύτηκε με αρκετά μπουκαλάκια νερού ποτηράκια καφέ αναψυκτικών, αυτή τη φορά προς τον αγωνιστικό χώρο.

Ήταν ένα απόγευμα χωρίς χιούμορ και έξυπνες κινήσεις .

Καιρός να ασχοληθούμε και με το μπάσκετ μέσα στις τέσσερις γραμμές. Στους αγώνες μπάσκετ εκ των πραγμάτων νικητής θα είναι μόνο ένας και εμείς ευχόμαστε να είναι ο καλύτερος. Και ακόμα από τώρα εμείς ευχόμαστε η ομάδα που θα ανεβεί στην Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ να είναι από την Αιτωλοακαρνανία γιατί μόνο έτσι θα αναπτυχθεί το μπάσκετ στον τόπο μας.

πηγή: basket247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad