Λαϊκή Συσπείρωση: «Αχ κατακαημένο Ξηρόμερο» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

31 Μαρτίου 2014

Λαϊκή Συσπείρωση: «Αχ κατακαημένο Ξηρόμερο»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Φίλες και φίλοι,

Αυτά που γράφονται και λέγονται τις τελευταίες μέρες από τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους είναι για γέλια και για κλάματα. Μπαράζ ανακοινώσεων μέσω του internet για το ποιος είναι ο καλύτερος, ο ικανότερος, ο καταλληλότερος... Μιλάνε όλοι τους για το Ξηρόμερο που αγαπάνε, που θέλουν και οραματίζονται. Για το “Ξηρόμερο που αλλάζει” (παραμύθια), για “Δυνατό Ξηρόμερο, πρώτα ο πολίτης” (το καλύτερο ανέκδοτο) και άλλοι για “Συμπολιτεία Ξηρομεριτών”, …κατά το αρχαίον…

Όλοι τους βάζουν πάνω απ’ όλα το ΞΗΡΟΜΕΡΟν.

Αχ κατακαημένο Ξηρόμερο!

Είναι όμως όλοι τους παλιές καραβάνες στο κουρμπέτι και ας αυτοπροσδιορίζονται ακομμάτιστοι, ανεξάρτητοι, άφθαρτοι, νέοι και ωραίοι. Μιλάνε για διαφάνεια, αξιοπρέπεια, αξιοκρατία, για ευθύνη απέναντι στους πολίτες και αγωνιστικότητα. Αλήθεια πόσο σχέση έχουν αυτά με την πραγματικότητα; Κάποιοι από αυτούς επενδύοντας στη φτώχεια και την εξαθλίωση της λαϊκής οικογένειας τάζουν λαγούς με πετραχήλια, εξαγοράζουν συνειδήσεις, υπόσχονται θέσεις εργασίας, πουλάνε ανέξοδες υποσχέσεις, σαν νεομοδίτικοι μαυρογιαλούροι. Είναι αυτοί που έχουν τεράστιες ευθύνες για τα πολλά και συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος.

Αυτοί λοιπόν θα τα λύσουν; Αυτοί λοιπόν θα πάνε το Δήμο μπροστά;

Είναι βέβαια και οι άλλοι οι ανεξάρτητοι, οι αριστεροί, οι χωρίς κομματική ομπρέλα (τους στηρίζει βέβαια επίσημα ο Σύριζα), που με πρόσχημα να φύγουν οι κλέφτες, τα λαμόγια, οι απατεώνες, για να έρθουν οι καλοί, οι νέοι, οι άφθαρτοι, συνδιαλέγονταν και συζητούσαν ακόμη και για κοινή κάθοδο με δεδηλωμένους φασίστες.

Είναι όλοι τους υποκριτές, ψαρεύουν σε θολά νερά κι ότι πιάσουν. Είναι αυτοί που τις τελευταίες μέρες ανέβηκαν στα κάγκελα για την ποιότητα του νερού στο Δήμο (δεν ήξεραν τίποτα για το φόνο), ήταν η «Λαϊκή Συσπείρωση» που με τον Δημ. Συμβ. Βότση Μάκη από το 2011 έφερνε το θέμα στην επικαιρότητα με ανακοινώσεις, καταγγελίες και ερωτήσεις συνέχεια και στο Δημ. Συμβούλιο (το γνωρίζετε πιστεύω εκεί στη Συμπολιτεία). Τώρα τους πήρε ο πόνος;

Φίλες και φίλοι κανείς τους δε μιλάει για την ταμπακιέρα, δε λένε κουβέντα για τις πραγματικές αιτίες, για τις ευθύνες της Κεντρικής Κυβέρνησης, δε μιλάνε καθόλου για την κρίση που είναι κρίση του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, ενός συστήματος που και οι ίδιοι υπηρέτησαν και υπηρετούν. Είναι αυτό το σύστημα που συσσωρεύει προβλήματα και στην κοινωνία, αλλά και στους Δήμους. Δε μιλάνε γιατί είναι βγαλμένοι από την ίδια πολιτική μήτρα ανεξαρτήτου χρώματος και προσδιορισμού και δεν αλλάζουν.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» τιμά την εμπιστοσύνη που μας έδωσε ένα σημαντικό ποσοστό των πολιτών του Ξηρομέρου. Ένα σύνολο πρωτοβουλιών, παρεμβάσεων, προτάσεων και διεκδικήσεων συγκρότησαν τις θέσεις και τις παρεμβάσεις μας όλη την προηγούμενη περίοδο. Απέναντι στους άλλους συνδυασμούς απαντάμε με αγωνιστική συνέπεια λόγων και έργων με ανιδιοτέλεια, καθαρές κουβέντες για το ποια είναι η διέξοδος, για το τι μπορούμε να κάνουμε στο Δήμο.

Καλούμε την πλειοψηφία των δημοτών να δημιουργήσει τη δική της δυναμική, να δημιουργήσει όρους και προϋποθέσεις ανατροπής των πολιτικών που τους τσακίζουν τη ζωή. Τους καλούμε να στηρίξουν το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο και στην Περιφέρεια.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΒΟΤΣΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad