Αναβρασμός επικρατεί στο επιτελείο της υποψήφιας δημάρχου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνας Κουμανδράκη-Σαμαρά - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Μαρτίου 2014

Αναβρασμός επικρατεί στο επιτελείο της υποψήφιας δημάρχου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνας Κουμανδράκη-Σαμαρά

Αναβρασμός επικρατεί στο επιτελείο της υποψήφιας δημάρχου Ξηρομέρου Κωνσταντίνας Κουμανδράκη -Σαμαρά όπου η ίδια και οι στενοί συνεργάτες της έχουν “πέσει με τα μούτρα” στους εκλογικούς χάρτες σε μια προσπάθεια να αναδιοργανώσουν τη σύνθεση του ψηφοδελτίου τους, με κεντρικό στόχο να επιλεγούν πρόσωπα που θα έχουν την όσο το δυνατό μεγαλύτερη εκλογιμότητα.

Καταρχάς είναι βέβαιη η συμμετοχή των σημερινών εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων, στη συγκρότηση του νέου ψηφοδελτίου, με τους οποίους είχε προσωπικές επαφές και σφράγισαν την εκλογική τους κάθοδο.

Στο επιτελείο της κ. Κωνσταντίνας Κουμανδράκη -Σαμαρά επικρατεί κλίμα ενθουσιασμού, καθώς υπάρχει εντυπωσιακή ανταπόκριση από τον κόσμο ενώ η προσφορά των πολιτών που θέτουν στην διάθεσή της την υποψηφιότητα τους είναι τριπλάσια από την απαιτούμενη για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου.

H κ. Κουμανδράκη -Σαμαρά έχει ξεκαθαρίσει στους συνεργάτες της ότι η ένταξη στο ψηφοδέλτιο προϋποθέτει δύο βασικά ποιοτικά κριτήρια. Το ήθος και την εργατικότητα του υποψηφίου, και όχι τον πολιτικό χώρο από τον οποίο προέρχεται.

Η ίδια εμφανίζεται αποφασισμένη να εντάξει στο δυναμικό του ψηφοδελτίου της μια ευρύτατη πολιτικά γκάμα ανθρώπων, που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς το πραγματικό ενδιαφέρον για το Δήμο Ξηρομέρου. Δείγμα των υποψηφίων που θα συστρατευθούν μαζί της αναμένεται να αποτυπωθεί στην επίσημη ανακοίνωση μιας πλατιάς εκδήλωσης που θα διοργανώσει μέσα στο επόμενο διάστημα.

πηγή: paronetol

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad