Ο Παναιτωλικός τιμά τη μνήμη του Αντώνη Κουγιαννού - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

07 Μαρτίου 2014

Ο Παναιτωλικός τιμά τη μνήμη του Αντώνη Κουγιαννού

Μετά από αίτημα του Παναιτωλικού που έγινε δεκτό από τη διοργανώτρια, στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Παναιτωλικού αύριο βράδυ (ώρα 7.00) ανάμεσα στον Παναιτωλικό (ομάδα Κ20) και τον Ναυπακτιακό Αστέρα, θα τιμηθεί η μνήμη του Αντώνη Κουγιαννού, που έφυγε πρόωρα από κοντά μας σε ηλικία 21 ετών.

Ο Αντώνης αγωνίστηκε τρία χρόνια στα Τμήματα Υποδομής του Παναιτωλικού και οι συμπαίκτες του θα φέρουν μαύρα περιβραχιόνια αύριο στον τελικό, ενώ πριν την έναρξή του θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του.

Στην κηδεία του το μεσημέρι της Κυριακής στο Παναιτώλιο, θα παραστούν οι ποδοσφαιριστές των αγωνιστικών τμημάτων του Παναιτωλικού και η ΠΑΕ θα καταθέσει στεφάνι.

πηγή: panetolikos

1 σχόλιο:

  1. o 8eos na anapafsi tin psixoyla toy ta 8erma moy sylipitiria stooy goneis toy kai stoys syggeneis toy.antonaki moy kalosoy ta3idi leventi moy kai ekei poy pas stin xora ton aggelon na vreis tin galini soy. panta 8a eisai stis kardies mas panta gia mas 8a zeis panta konta mas elafri to xoma poy 8a se skepasi agori moy. giorgos lela maria kantiliotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad