Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως εγκέφαλος Αιγύπτιος για το ναυάγιο της Παλαίρου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

16 Μαρτίου 2014

Προφυλακίστηκε ο φερόμενος ως εγκέφαλος Αιγύπτιος για το ναυάγιο της Παλαίρου

Το παζλ των συλλήψεων για την πολύνεκρη τραγωδία στην Πάλαιρο με θύματα 12 μετανάστες από πνιγμό, ολοκληρώθηκε στα δικαστήρια της Λευκάδας όπου προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο φερόμενος ως εγκέφαλος Αιγύπτιος, Σ.Κ.

Ο Αιγύπτιος συνελήφθη πριν μερικές εβδομάδες στο κέντρο της Αθήνας, μεταφέρθηκε στην Κομοτηνή όπου καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 26 χρόνια κάθειρξη για παρόμοια περίπτωση παράνομης διακίνησης μεταναστών. Να σημειωθεί ότι στην Λευκάδα μεταφέρθηκε στις 14/3 όπου απολογήθηκε στην ανακρίτρια και με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

Ο συνήγορος του Αιγύπτιου, Α. Φατούρος, δήλωσε στο lefkadapress αμέσως μετά την απόφαση προφυλάκισης του πελάτη του: «Ήταν ο τελευταίος από τους κατηγορούμενους που διέφευγε τη σύλληψη. Στην απολογία του δέχτηκε ένα μέρος των κατηγοριών. Ότι δηλαδή συμμετείχε στην μεταφορά των μεταναστών στο έδαφος, δηλαδή από το κατάστημα "Μπέσσα" έξω από Αμφιλοχία μέχρι και την Πάλαιρο και αρνήθηκε τις άλλες κατηγορίες που αφορούν το ναυάγιο». Σε ερώτηση αν είχε κατηγορηθεί και για άλλη παρόμοια υπόθεση ο κ. Φατούρος τόνισε στο lefkadapress: «Ναι, είχε άλλη μια παρόμοια υπόθεση για την οποία δικάστηκε στην Κομοτηνή πριν από δέκα ημέρες και δικάστηκε σε 26 χρόνια κάθειρξη».

Αμέσως μετά την προφυλάκισή του οδηγήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Λευκάδας και από εκεί τις επόμενες ημέρες στον Κορυδαλλό. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πληροφορίες μιλούν και για συμμετοχή του στην υπόθεση με τους μετανάστες στο Φαρμοκονήσι.

πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad