Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Wi-fi πάπαλα για το Δήμο Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

27 Μαρτίου 2014

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών: Wi-fi πάπαλα για το Δήμο Ξηρομέρου

Εκτός έμεινε ο Δήμος Ξηρομέρου από το δωρεάν WiFi γιατί δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Υπουργείου.1 σχόλιο:

 1. Επειδή η μισή αλήθεια είναι ολόκληρο ψέμα. Να πούμε λοιπόν όλη την αλήθεια.
  1) Ελεύθερο wi-fi και μάλιστα με ονομαστική ταχύτητα 24mbps και πραγματική 16 Mbps παρέχεται δωρεάν από ιδιώτες σε όλα τα σημεία της παραλίας του Αστακού, και στον Μύτικα αλλά και σε πάρα πολλά σημεία των χωριών μας.
  2) Το συγκεκριμένο free wi-fi αφορά ανώτερη ταχύτητα 1 Mbps, σύνδεση 30 λεπτών και μετά νέα επανασύνδεση και δεν μπορείς να πας σε όποια ιστοσελίδα θες. Παράδειγμα δεν μπαίνει στο Taxisnet, δεν μπαίνει σε internet banking.
  3) Το συγκεκριμένο πρόγραμμα του δωρεάν wi-fi για εμάς που ξέρουμε είναι άλλο ένα πρόγραμμα με χρήματα κοινοτικά που είναι σχεδιασμένο στο πόδι απλά για να απορροφήσουμε τα χρήματα και να παρουσιάσουμε ότι έχουμε ποσοστά απορροφιτικότητας. Υπάρχουν Δήμοι που και παλαιότερα έχουν υλοποιήσει σχετικά προγράμματα. Ρωτήστε να μάθετε το αποτέλεσμα. Με φτηνό εξοπλισμό εγκαταστήσαν wi-fi και ίσχυαν όλοι οι περιορισμοί που προανέφερα. Συντήρηση δεν υπήρχε με αποτέλεσμα να μην λειτουργεί και τα περισσότερα έχουν σταματήσει. Τα κοινοτικά λεφτά βέβαια σπαταλήθηκαν.

  Τελειώνοντας. Ελεύθερο wi-fi πλέον υπάρχει παντού και το έχουν παρέχει οι ιδιώτες με δικά τους έξοδα.
  Το ελεύθερο wi-fi στην Ελλάδα είναι μία αμαρτωλή ιστορία ρεμούλας και κατασπατάλησης κοινοτικών χρημάτων για την οποία ιστορία αν υπήρχε σοβαρό κράτος θα έπρεπε κάποιοι να λογοδοτήσουν.

  Κοντινό παράδειγμα το wi-fi της αλυζίας για να μην μιλάω και αφηρημένα και να καταλαβαινόμαστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad