Κώστας Τσιλιγιάννης: Θα είμαι υποψήφιος με την "Συμπολιτεία Ξηρομεριτών" - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Απριλίου 2014

Κώστας Τσιλιγιάννης: Θα είμαι υποψήφιος με την "Συμπολιτεία Ξηρομεριτών"

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΙΓΙΑΝΝΗΣ
(Τοπικός Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αστακού) 
 
Υποψήφιος με τη "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνδημότες,

Όπως γνωρίζετε, εκλέχθηκα το 2010 τοπικός σύμβουλος της Δημοτικής κοινότητας Αστακού, με το συνδυασμό ‘Νέοι ορίζοντες’ του σημερινού δημάρχου Πυθαγόρα Σαμαρά.

Νέος στην πολιτική είχα όρεξη για δουλειά ώστε να προσφέρω και εγώ το καλύτερο που μπορούσα για τον τόπο μου.

Δυστυχώς από πολύ νωρίς κατάλαβα, ότι υπήρχε πρόβλημα συνεργασίας και επικοινωνίας με την Δημοτική Αρχή με αποτέλεσμα να αποδεσμευτώ από το συνδυασμό που εκλέχθηκα και να ανεξαρτητοποιηθώ, από πολύ νωρίς.

Στις εκλογές του Μαΐου, μετά από ώριμη σκέψη και με σοβαρά κριτήρια αξιολόγησης των συνδυασμών, αποφάσισα να βάλω υποψήφιος με την ‘ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ’ και τον υποψήφιο Δήμαρχο ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΛΗ.

Θεωρώ ότι στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή η ‘ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ’ και ο κύριος Γεωργαλής είναι η καλύτερη δυνατή και αξιόλογη επιλογή για το Δήμο μας. Η καθαρότητα των απόψεών της, η άριστη γνώση των θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης και των προβλημάτων του Δήμου μας σε συνδυασμό με τις προτάσεις για την επίλυση αυτών καθώς και η πολύχρονη παρουσία της, ως κίνηση πολιτών, στα μεγάλα προβλήματα του Δήμου (Πλατυγιάλι, Ύδρευση, Απορρίμματα κ.α), μου δίνουν την αισιοδοξία ότι θα πετύχουμε το καλύτερο για το Δήμο.

Ο κύριος Γεωργαλής είναι ακέραιος χαρακτήρας, άφθαρτος με μεγάλη γνώση και άποψη για την τοπική αυτοδιοίκηση και με ήθος και αξίες που σήμερα δύσκολα συναντάς.

Θα είμαι υποψήφιος και πάλι για την δημοτική κοινότητα του Αστακού.

Σας ευχαριστώ,

Κώστας Τσιλιγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad