«Δεν μπορούμε να σας πληρώνουμε άλλο ορέ...» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

17 Απριλίου 2014

«Δεν μπορούμε να σας πληρώνουμε άλλο ορέ...»

Γράφει μία αναγνώστρια.

Παρακολούθησα μέσα από τα Blogs το θέμα που προέκυψε με την αίτηση του συνδημότη μας κ. Κώστα Χολή και θέλω να επισημάνω δύο πράγματα. Πρώτον την ουσία και δεύτερον τις εντυπώσεις.

Οι εντυπώσεις είναι πότε πήρε πρωτόκολλο και όλο αυτό το θέμα που προέκυψε που εμένα προσωπικά σαν δημότη δεν με αφορά καθόλου.

Η ουσία είναι ότι ένας συνδημότης μας, με τελεσίδικη δικαστική απόφαση δικαιώθηκε, με τον πρώην Δήμαρχο Αλυζίας να καταδικάζεται για παράβαση καθήκοντος, και το σημαντικότερο το δικαστήριο να αναγνωρίζει ζημιά του κτηνοτρόφου από την παραβατική συμπεριφορά του Δημάρχου. Αυτή είναι η ουσία.

Σήμερα, ο παθών κτηνοτρόφος στρέφεται εναντίον του Δήμου και ζητά να του καταβληθούν 30.125 ευρώ. Δηλαδή για την παραβατική συμπεριφορά του Δημάρχου το ραβασάκι έρχεται στους δημότες. Αυτό είναι το θέμα για μένα. Βλέπω τον πρώην Δήμαρχο να βγάζει ολόκληρο κατεβατό δελτίο τύπου για το πρωτόκολλο και για την ουσία ποιος θα πληρώσει την δική του αποδεδειγμένη, με δικαστική απόφαση, αστοχία ούτε μία αράδα. Τα 30.125 ευρώ κύριε υποψήφιε ποιος θα τα πληρώσει;

Και θα πάω ακόμα παραπέρα λέγοντας..., επειδή τα τελευταία χρόνια μας έχουν έρθει πολλά ραβασάκια να πληρώσουμε από παντού, για τις αστοχίες, τις μίζες και τα φαγοπότια της πολιτικής μας τάξης και των κυβερνώντων θα ανακράξω: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΟΡΕ...., ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΕΙΤΕ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad